Badkamer winkel Alkmaar

Op zoek naar een badkamer winkel Alkmaar? Dan bent u bij Sani-Dump Alkmaar aan het juiste adres! Onze collega’s zijn gespecialiseerd in sanitair en adviseren u graag over de mogelijkheden van uw badkamer. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en maak een afspraak!

Hoge kwaliteit voor een lage prijs

Kwalitatieve badkamermeubelen tegen een lage prijs. Bij Sani-Dump is het mogelijk! Onze adviseurs staan klaar om te helpen bij de realisatie en het inrichten van uw nieuwe badkamer. Vindt u het lastig om een beeld te krijgen van hoe dit eruit zal zien voor uw ruimtes? Begrijpelijk! Onze collega’s helpen graag bij het maken van een 3D ontwerp.

Sani-Dump online

Naast het bezoeken van onze winkel kunt u ons gehele assortiment ook online bekijken. Op onze website vindt u een overzicht van verschillende producten van diverse merken. Er is een ruime keuze in badkamermeubels zoals douchecabines, wastafels en baden van merken als Bruynzeel, Grohe, Sphinx enzovoorts.
Wij werken met grote voorraden waardoor u zich niet druk hoeft te maken over lange wachtrijen. Bestel direct uw badkamermeubels of kom langs in onze winkel. Onze medewerkers voorzien u graag van persoonlijk advies. Volg ons op Facebook!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Alkmaar

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Alkmaar