Badkamer wassenaar

Bent u op zoek naar een badkamer Wassenaar? Dan bent u bij Sani-Dump zeker aan het juiste adres! We zijn gevestigd in Den Haag, op een kleine afstand van Wassenaar. Kom gerust bij ons langs om uw nieuwe badkamer uit te zoeken of als u op zoek bent naar advies of inspiratie. We zijn elke dag geopend, dus u kunt langs komen wanneer u in de gelegenheid bent! Bij Sani-Dump vindt u uitsluitend A merken, maar dan tegen absolute bodemprijzen. U krijgt uw badkamer dus nergens goedkoper!

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Badkamer Wassenaar | Sani-Dump staat voor u klaar!

Sani-Dump heeft alles in huis om de juiste artikelen voor uw droombadkamer te vinden. Maar daar stopt het niet bij! Wij vinden het heel belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop, en vooral ook de juiste keuzes maken. Daarom helpen wij u graag in het proces van een nieuwe badkamer uitzoeken. Dat kan door middel van een afspraak, waarbij we samen met u in gesprek gaan om uw wensen en eisen te bespreken. Vervolgens gaan we samen kijken naar passende producten voor uw specifieke situatie. Ook is het mogelijk om gratis een 3D ontwerp door ons te laten maken. Zo kunt u al direct zien wat de mogelijkheden zijn, en hoe dit er uit komt te zien in uw woning.

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we elke badkamer op de juiste manier moeten inrichten, zodat u hier zo lang mogelijk plezier van heeft. Tot ziens bij Sani-Dump!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Den Haag

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!