Badkamer vtwonen

Bent u op zoek naar een badkamer vtwonen? Kom dan langs bij Sani-Dump! Wij zijn al jaren specialist op het gebied van tegels en sanitair. Daarom hebben wij een uitgebreid assortiment waar alle grote merken in terugkomen, maar dan voor bodemprijzen! Ons doel is namelijk om uw badkamer een luxe uitstraling te geven, wat uw budget ook mag zijn. Dankzij onze ervaring kunnen wij u uitgebreid adviseren over de juiste keuzes voor uw badkamer.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken!

BADKAMER VTWONEN VIND JE BIJ SANI-DUMP

Sani-Dump heeft een ruim assortiment aan badkamer artikelen voor u samen gesteld. Hier vindt u grote merken zoals onder andere vtwonen, Villeroy & Boch en Bruynzeel. Dankzij ons grote assortiment lukt het ons altijd om de mooiste badkamers samen te stellen voor onze klanten. Ook zijn de producten dankzij onze ruime voorraden in de vestigingen razendsnel op voorraad, zodat u niet lang hoeft te wachten!

Wilt u liever eerst advies over onze producten? Kom dan langs in één van onze vestigingen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en kunnen u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden voor uw badkamer.

KOM LANGS IN ÉÉN VAN ONZE VESTIGINGEN

In onze showrooms kunt u de producten van tevoren al bekijken. Zo heeft u een goed beeld van hoe het eruit komt te zien in uw badkamer. Wij hebben vestigingen door heel Nederland en in België, dus er zit altijd een Sani-Dump store bij u in de buurt! Al onze vestigingen zijn erg ruim. Hierdoor kunt u ongestoord door de showroom gaan voor meer inspiratie. Ons personeel staat natuurlijk voor u klaar om u zo goed mogelijk te ondersteunen. Als u tekeningen van uw badkamer mee neemt, kunnen wij samen met u naar de mogelijkheden kijken!

Kom gerust langs in de vestiging bij u in de buurt!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL

Ontdek jouw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!