badkamer voorschoten

Bent u op zoek naar een Badkamer Voorschoten? Dan bent u bij Sani-Dump zeker aan het juiste adres. Wij hebben een zeer ruim badkamer assortiment, van alle topmerken. Denk hierbij aan Villeroy & Boch, Geberit en Grohe. We geven u graag advies over de juiste mogelijkheden die passen in uw situatie, zodat u straks 100% tevreden bent met uw nieuwe badkamer. We zijn gevestigd in Zoetermeer en Den Haag, allebei in de buurt van Voorschoten. Kom gerust bij ons langs, we helpen u graag verder!

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Badkamer Voorschoten | Sani-Dump staat voor u klaar

Sani-Dump staat al jaren bekend als dé sanitair en tegelspecialist. Dankzij ons zeer ruime assortiment kunt u bij ons altijd slagen. Of u nu komt voor een compleet nieuwe badkamer, of alleen voor een aantal losse producten, alles is bij ons mogelijk. In onze vestigingen houden we de voorraden bewust erg ruim. Hierdoor zijn de door u gekozen artikelen altijd razendsnel op voorraad, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe badkamer.

Vind u het lastig om zelf een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden voor uw nieuwe badkamer? Dat snappen we heel goed. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende stijlen, kleuren, materialen en formaten waar u uit kunt kiezen, dat het soms lastig is om een goede keuze te maken. Daarom helpen wij u graag doormiddel van een gratis en vrijblijvende 3D tekening. We gaan met u in gesprek om uw wensen en eisen helder te krijgen, en aan de hand daarvan gaan wij aan de slag. Zo kunnen wij u goed laten zien wat er allemaal mogelijk is in uw beschikbare ruimte!

Neem contact op of kom langs

Bij vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, we helpen u graag verder. Ook bent u van harte welkom in één van onze showrooms. Bekijk op de website wanneer we geopend zijn en kom langs voor inspiratie en advies! We zien u graag bij Sani-Dump!

P.s. volg ons voor meer inspiratie op Pinterest!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Den Haag
Bekijk onze vestiging in Zoetermeer

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Zoetermeer