Badkamer Voorburg

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer Voorburg? Zoek niet verder want Sani-Dump Den Haag helpt u graag met het realiseren van uw droombadkamer! Bij Sani-Dump zijn wij dé badkamerspecialist waarnaar u op zoek bent. Zo hebben wij een aanbod met gloednieuwe A-merken sanitair & tegels tegen absolute bodemprijzen. U kunt bij ons terecht voor een mooie badkamer, een badmeubel of simpelweg een douchewand of tegels.

Kom langs in de Showroom in Den Haag en zie wat wij voor u kunnen betekenen. Neem contact op met ons filiaal in Den Haag!

Ons aanbod | Badkamer Voorburg

Of u nu een prachtige badkamer wilt realiseren? Of op zoek bent naar goedkoop sanitair. Bij Sani-Dump kan het allemaal. Wij leveren A-merken tegen de beste prijs! In ons aanbod kunt u designer sanitair vinden, heeft u keuze uit een vrijstaand- of whirpoolbad en is de keuze reuze als het gaat om kranen, douchwanden en tegels. Kom langs en vindt alles onder 1 dak!

Als speciaalzaak in badkamers kunnen wij u goed adviseren. Zo hebben wij maar liefst 24 jaar ervaring met onze 41 showrooms in Nederland. Kom voor inspiratie naar onze showroom in Den Haag en bekijk de laatste trends op het gebied van badkamers en sanitair. Goed om te weten is dat onze badkamers voornamelijk bestaan uit goede kwalitatieve merken waaronder Villeroy & Boch, Grohe en Duravit. Heeft u al een idee van uw badkamer? Laat gratis en vrijblijvend een ontwerp maken door een van onze specialisten.  Daarnaast kunt u bij ons ook een goede service verwachten, want dit staat bij ons hoog in het vaandel!

Neem contact met ons op!

Starten met het realiseren van een nieuwe badkamer Voorburg naar uw wensen? Kom dan bij ons langs in de showroom! U kunt contact opnemen of gewoon even bellen. Onze medewerkers zullen u altijd vriendelijk te woord staan. Wij zien u graag verschijnen bij Sani-Dump Den Haag.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Den Haag

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Den Haag