BADKAMER VOORBEELDEN BIJ SANI-DUMP

Als u zoekt naar badkamer voorbeelden dan kunt u terecht in één van onze41 megastores van Sani-Dump. Met honderden vierkante meters aan inspiratie kunt u bij ons terecht voor badkamers in allerlei verschillende soorten en maten. Bovendien vindt u bij ons de meest goedkope badkamers van A-merken! Kom direct langs of vraag online een gratis adviesgesprek aan.

De badkamer van nu lijkt steeds meer op een mini-spa waar u heerlijk kunt ontspannen. Toch is het inrichten van de ideale badkamer best lastig: u heeft vaak een beperkt aantal vierkante meters die u maximaal wilt benutten. Dat brengt keuzes met zich mee. Welke badkamermeubels mogen niet ontbreken en voor welke stijl gaat u? Als u dat alleen op basis van foto’s en een plattegrond moet beslissen, dan is het niet eenvoudig om een beeld te krijgen van het eindresultaat ‘in het echt’. Vindt u het ook moeilijk om uw nieuwe badkamer te visualiseren, dan heeft Sani-Dump de oplossing voor u. Wij hebben voor u altijd een badkamer voorbeeld voor handen waardoor u altijd inspiratie kunt opdoen!

BADKAMER VOORBEELDEN INCLUSIEF PERSOONLIJK ADVIES

Voor het opdoen van badkamer inspiratie heeft Sani-Dump 30 megastores verspreid over heel Nederland. Daarvan is er vast één bij u in de buurt. In onze stores vindt u een megashowroom waar diverse badkamers zijn opgesteld. Zo kunt u aan de hand van echte badkamers zien welke stijl en indeling u bevalt. Helemaal nog geen idee? Na een rondje door de showroom heeft u gegarandeerd meer badkamer inspiratie!

Tijdens uw rondgang kunnen wij op uw verzoek uw bijstaan met persoonlijk deskundig advies. Er is altijd een persoonlijke adviseur voor u aanwezig in onze winkels. Wilt u op een exact tijdstip en datum een afspraak maken? U kunt alvast een showroom afspraak inplannen!

EXTRA AANBIEDINGEN ONLINE

Wilt u alvast een idee krijgen van ons assortiment, bekijk dan onze online outlet met producten die nog aantrekkelijker zijn geprijsd dan normaal. Kunt u gelijk even zien met welke topmerken we werken. Als het online voorproefje naar meer smaakt en u complete badkamers wilt zien, kom dan een keer langs in een van de Sani-Dump megastores. De badkamerideeën die hier staan opgesteld zorgen er samen met het advies en de tips van onze medewerkers voor dat uw ideale badkamer weer een stuk dichterbij is. Het enige wat u mee hoeft te nemen is uw mening en de formaten van de ruimte, wij regelen met ons ruime assortiment en meer dan 24 jaar ervaring de rest. De koffie staat klaar!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!