BADKAMER VLOERTEGELS

Toe aan nieuwe badkamer vloertegels? Natuurlijk zijn sanitair en badkamermeubels onmisbaar voor uw badkamer, maar de sfeer wordt grotendeels bepaald door de vloer- en wandtegels. Sani-Dump heeft alles in huis om uw droombadkamer werkelijkheid te maken, dus ook de vloer- en wandbekleding. Of u nu praktische  vloertegels wilt die goed schoon te maken zijn of dat u vooral let op de uitstraling die u met vloer- en wandtegels bereikt, een kijkje bij Sani-Dump loont altijd de moeite.

ONZE BADKAMER VLOERTEGELS, A-MERKEN VOOR DE LAAGSTE PRIJS

Bij een lage prijs wordt vaak automatisch getwijfeld aan de kwaliteit. Nergens voor nodig! De goedkope badkamertegels van Sani-Dump zijn zeker niet van B-kwaliteit, want we werken alleen met A-merken. Dat hoeft u niet van ons aan te nemen: controleer het vooral zelf in een van de showrooms bij u in de buurt.

Daarnaast hebben alle badkamertegels in ons assortiment hun eigen PEI-waarde. Deze waarde geeft een indicatie van de slijtvastheid en dus de geschiktheid van de tegel voor de ruimte die u ermee wilt betegelen. Een van de medewerkers in de megastore kan u helpen bij uw keuze.

KOM LANGS IN DE SHOWROOM

Als u dan toch een kijkje neemt in onze showroom, vraag dan gelijk om een prijsberekening. Onze medewerkers tekenen de ruimte uit en berekenen zo vrijblijvend hoeveel tegels u nodig heeft. U weet dan vooraf precies waar u aan toe bent. Specifieke wensen op het gebied van vloer- of wandtegels voor toilet en douche zijn eigenlijk nooit een probleem, want door ons uitgebreide assortiment vindt u altijd de badkamer vloertegel in de stijl die bij u past. Sani-Dump: één adres met alles voor badkamer en sanitair, altijd de laagste prijs!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!