Badkamer verbouwen Spijkenisse

Wilt u graag uw badkamer verbouwen Spijkenisse? Breng dan zeker even een bezoekje aan Sani-Dump. Alles voor uw badkamer vindt u in onze ruim opgezette showroom aan de Lucebertstraat in Spijkenisse. Bij het verbouwen van uw badkamer moet u aan veel denken. Daarom denkt Sani-Dump graag met u mee!  Kom vandaag nog langs bij Sani-Dump en maak via de website gemakkelijk een vrijblijvende showroomafspraak!

Sani-Dump helpt u verder!

Bij Sani-Dump vindt u een uitlopende collectie tegen absolute bodem prijzen! Kwalitatieve A-merken voor de laagste prijs. Omdat het verbouwen van de badkamer geen dagelijkse klus is vergt dit wellicht veel energie, kosten en aandacht? Maar niet bij Sani-Dump! Wij helpen u verder! Benieuwd hoe wij dit doen? Lees dan snel verder.

Uw droombadkamer in 3D

Als speciaalzaak bieden wij u namelijk de mogelijkheid tot het maken van een gratis 3D ontwerp. Geheel gratis gaan onze top ontwerpers samen met u aan de slag. We doorlopen als uw wensen en specificaties. Als alles is doorgenomen maken we direct een 3D tekening. Zo krijgt u alvast een prachtig beeld hoe uw nieuwe badkamer er daadwerkelijk uit kom te zien. Zo kunt u onder andere eventuele aanpassingen doorvoeren.

Kom langs voor badkamer verbouwen Spijkenisse

U vindt de showroom van Sani-Dump aan de Lucebertstraat in Spijkenisse. Hier kunt u in alle rust inspiratie op doen en u laten adviseren door onze medewerkers. Heeft u een afspraak gemaakt en wilt u direct alvast wat inspiratie opdoen? Neem dan zeker eens een kijkje op onze inspiratiepagina!

Tot snel bij Sani-Dump Spijkenisse!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Spijkenisse

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!