Badkamer verbouwen Sliedrecht

Om te beginnen met badkamer verbouwen Sliedrecht is ene bezoekje aan de showroom van Sani-Dump de eerste stap! Als badkamer speciaalzaak zijn wij experts voor het realiseren van uw nieuwe droombadkamer. Met een groot aanbod sanitair, tegels en badkamermeubels vindt u alles voor uw nieuwe badkamer bij Sani-Dump Sliedrecht! Kom vandaag nog langs bij Sani-Dump voor uw badkamer verbouwen Sliedrecht en maak via de website gemakkelijk een vrijblijvende showroomafspraak!

Sani-Dump helpt u verder!

Bij Sani-Dump vindt u een uitlopende collectie tegen absolute bodem prijzen! Kwalitatieve A-merken voor bodem prijzen, want het enige wat wij dumpen zijn de prijzen. Omdat het verbouwen van de badkamer geen dagelijkse klus is vergt dit wellicht veel energie, kosten en aandacht? Maar niet bij Sani-Dump! Wij helpen u verder! Benieuwd hoe wij dit doen? Lees dan snel verder.

Nieuwe badkamer in 3D

Als speciaalzaak bieden wij de mogelijkheid tot het maken van een gratis 3D ontwerp. Geheel gratis gaan onze top ontwerpers samen met u aan de slag. We doorlopen als uw wensen en specificaties. Als alles is doorgenomen maken we direct een 3D tekening. Zo krijgt u alvast een prachtig beeld hoe uw nieuwe badkamer er daadwerkelijk uit kom te zien. Zo kunt u onder andere eventuele aanpassingen doorvoeren. Dé ideale start voor uw badkamer verbouwen Sliedrecht.

Kom langs voor badkamer verbouwen Dordrecht

U vindt de showroom van Sani-Dump aan de Leeghwaterstraat 63 in Sliedrecht. Hier kunt u in alle rust inspiratie op doen en u laten adviseren door onze medewerkers. Wij denken met u mee een voorzien u van een gedegen en eerlijk advies. Heeft u een afspraak gemaakt en wilt u alvast wat inspiratie opdoen? Neem dan zeker eens een kijkje op onze inspiratiepagina!

Tot snel bij Sani-Dump Sliedrecht!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Sliedrecht

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!