Badkamer verbouwen Rotterdam

Wilt u graag uw badkamer verbouwen Rotterdam? Kom dan zeker eens langs Sani-Dump! Hier vindt u alles voor het opknappen en verbouwen van uw badkamer. Van tegels tot aan vrijstaande baden en van waskommen tot design badkamermeubels, u vindt het allemaal in onze ruim opgezette showroom. De showroom is gelegen aan de Stadionweg 45a in Rotterdam. Maak vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak en kom gezellig langs!

Sani-Dump heeft het allemaal

Uw badkamer verbouwen is een hele klus. U moet aan veel dingen denken en daarbij veel keuzes maken. Bij Sani-Dump helpen wij u graag. We adviseren u in zowel technische aspecten zoals plaatsing en afvoer tot advies voor de sfeer en materiaal keuze. Wij begrijpen dat u wellicht door de bomen het bos niet meer ziet en daarom kunnen wij uw nieuwe badkamer visualiseren voor u! Hoe wij dat doen? Lees dan snel verder.

Dit doen wij door middel van het maken van een gratis 3D ontwerp. Zo krijgt u pas echt inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn en hoe uw badkamer eruit komt te zien. Want er is vaak meer mogelijk dan u denkt!

Waar moet u aan denken?

Bij het verbouwen van uw badkamer moet u aan veel dingen denken. Zoals onder andere plaatsing, stijl maar ook budget. Bij Sani-Dump Rotterdam slaagt u binnen ieder budget! Dit komt omdat wij uitsluitend A-merken tegen de laagste prijzen verkopen. Voor het verbouwen hebben we een aantal basis tips:

1. Een moodboard; Bedenk van tevoren goed wat uw wensen zijn. Voor welke stijl gaat u?
2. De indeling ; Er is vaak meer mogelijk dan u denkt. Zoek dan vroeg in het proces wat de mogelijkheden zijn zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.
3. Bad of douche? In het 3D ontwerp kunnen we samen met u kijken wat mogelijk is.
4. Het toilet; Hierin is namelijk een breed assortiement. Van standaard toitlet tot een zwart zwevend toilet.
5. Op de muur en vloer; Tegels, de basis van iedere ruimte. Kies bijvoorbeeld voor grote tegels om uw badkamer optisch groter te laten lijken.
6. Badkamermeubels
7. Verlichting ; Zowel ontspannen in bad als de volgende ochtend goed in de spiegel kunnen kijken. Ga bij het kiezen van uw badkamerverlichting na wat voor functie het licht moet hebben.

Kom langs voor badkamer verbouwen Rotterdam

Wilt u alvast inspiratie op doen en u laten adviseren door onze deskundige medewerkers? Kom dan zeker gezellig langs in onze showroom. Wij geven u graag een persoonlijk advies. U kunt ook alvast wat inspiratie op doen op de inspiratiepagina van Sani-Dump!
Tot ziens bij Sani-Dump Rotterdam!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Rotterdam

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!