Badkamer verbouwen Leeuwarden

Bezig met u badkamer verbouwen Leeuwarden? Kom dan een langs bij Sani-Dump! Hier vindt u alles op het gebied van badkamers. Daarnaast slaagt u bij Sani-Dump binnen ieder budget. Waarom? Wij bieden u A-merken sanitair en tegels tegen absolute bodem prijzen. Dus wat u ook zoekt, alles voor uw nieuwe badkamer vindt u in onze showroom in Leeuwarden. Maak via de website gemakkelijk een vrijblijvende showroomafspraak!

Uw nieuwe badkamer in 3D

Als badkamer speciaalzaak bieden wij de mogelijkheid om een gratis 3D ontwerp te laten maken. Zo krijgt u pas echt inzichtelijk hoe uw nieuwe badkamer er daadwerkelijk uit komt te zien. Wij doorlopen samen met u alle mogelijkheden. Zetten uw wensen op een rij en vervolgens gaan we direct aan de slag met het ontwerp. Dit is ook nog eens geheel gratis! Benieuwd wat Sani-Dump nog meer te bieden heeft? Lees dan snel verder!

Sani-Dump | 3D ontwerp

Met megastores door heel Nederland zit er altijd een vestiging bij u  in de buurt! Voor het maken van een 3D ontwerp is niet veel nodig. De specificaties van de ruimte en beetje van uw fantasie. Wij gaan samen met u stap voor stap alles doorlopen zodat uw droombadkamer werkelijkheid wordt. Door ons grote aanbod is er voor elke stijl een badkamer te realiseren. Van design tot stoer en robuust. Bij Sani-Dump hebben we het allemaal!

Omdat het verbouwen van uw badkamer nogal een grote klus is helpen wij u graag! Wij willen u ontzorgen en laten zien wat de mogelijkheden zijn. Want door onze ruime ervaring hebben wij veel kennis opgedaan en kunt u altijd uitgaan van een gedegen en eerlijk advies.

Afspraak voor badkamer verbouwen Leeuwarden

Maak vandaag nog een afspraak bij Sani-Dump Leeuwarden. Dit kan gemakkelijk via onze website. Uw afspraak wordt direct bevestigd. In de tussentijd kunt u rustig alvast wat inspiratie op doen op de onder inspiratiepagina.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Leeuwarden

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!