Badkamer verbouwen Delft

Zoekt u hulp bij Badkamer verbouwen Delft. Dan kan Sani-Dump u helpen. Als speciaalzaak op het gebied voor badkamers kunt u voor de gehele inrichting van uw badkamer terecht bij Sani-Dump. Van sanitair en badkamermeubels tot aan de betegeling. In onze showroom kunt u de gehele collectie bezichtigen.

Maak vandaag nog een afspraak bij Sani-Dump Delft!

Sani-Dump | Betaalbare luxe

Als u uw badkamer aan het verbouwen bent kan het altijd voorkomen dat het toch meer gaat kosten dan begroot. De onvoorziene kosten stapelen zich op. Maar niet bij Sani-Dump. Bij Sani-Dump kunt u uw droombadkamer realiseren tegen bodem prijzen! Met verschillende A-merken zoals Villeroy & Boch, Grohe en Sphinx staat kwaliteit bovenaan. Of u nu voor landelijk gaat of voor een moderne badkamer. Bij Sani-Dump vindt u het allemaal.

Meer inspiratie voor uw badkamer? Lees dan snel verder.

Inspiratie | Trends

Uiteraard kunt u in onze showroom rustig op uw gemak inspiratie opdoen. Mocht u nog niet in de gelegenheid zijn of heeft u al een afspraak gemaakt? Kijk dan eens op onze inspiratie pagina. Hier staan verschillende tips en trends uitgelicht. Want wat zijn eigenlijk de trends van dit jaar? Al u uw badkamer verbouwd is het de bedoeling dat deze een langere tijd mee gaat. En u wilt natuurlijk wel een badkamer die qua stijl helemaal van deze tijd is.

Neem bijvoorbeeld betonlook. Deze trend is al even op de markt maar zal de komende jaren alleen nog maar populairder worden. Door dit stoere en robuuste materiaal toe te voegen aan uw badkamer creëert uw een eigentijdse badkamer. Combineer dit met houten meubelen en voeg hier zwarte accent kleuren aan toe en uw heeft een stoere en moderne badkamer die nog jaren mee kan.  Toch liever iets meer rust en eenvoud? Neem dan eens een kijkje in de showroom aan de Schieweg en laat u inspireren.

Sani-Dump helpt met Badkamer verbouwen Delft

Maak vandaag nog een afspraak via onze website. In slechts 3 stappen wordt u afspraak bevestigd. Benieuwd wat Sani-Dump nog meer te bieden heeft? Kijk dan rustig verder op de website of op onze Facebook pagina.

Tot snel bij Sani-Dump Delft!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Delft

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Delft