Badkamer verbouwen Apeldoorn

Gaat u uw badkamer verbouwen Apeldoorn? Dan kunt u goed bij ons terecht! Bij Sani-Dump Apeldoorn hebben we namelijk een ruim aanbod aan sanitair en tegels die geschikt zijn voor in uw badkamer. Wij helpen u graag met het realiseren van de badkamer van uw dromen! Goed om te weten is dat u bij ons enkel voor A-merken terecht kunt. Zo bent u altijd van kwaliteit voorzien, het enige wat wij dumpen is de prijs!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Badkamer verbouwen Apeldoorn | Sani-Dump is uw partner!

Heeft u plannen om uw badkamer te gaan verbouwen? Daar weten wij wel raad mee! Voor de echte doe-het-zelver hebben we douchebakken, -wanden en -goten, kranen, baden, badkamermeubelen, radiatoren, installatiesystemen en nog veel meer. Genoeg dus! Kom langs in onze showroom in Apeldoorn die gevuld is met sanitair van A-merken. Zo hebben we veel producten van o.a. de merken Bruynzeel, Damixa en Duravit. Ook hebben we een uitgebreide tegelwand met tegels in verschillende kleuren, maten en materialen. Deze tegels kunt u niet alleen gebruiken voor de badkamer of het toilet, maar zijn ook geschikt als woonvloertegel.

Waarom Sani-Dump?

Wat zijn nu de redenen om voor Sani-Dump te kiezen? Dat vertellen we u graag! Zo bieden we altijd de beste oplossing doordat we ruim 24 jaar lang ervaring hebben. Bij ons kan iedereen terecht voor en badkamer of toilet naar eigen budget. Daardoor zijn we toegankelijk voor iedereen. Daarnaast hebben we grootte voorraden, waardoor we onze producten snel leverbaar zijn. Kom vrijblijvend langs in onze showroom in Apeldoorn voor persoonlijk en professioneel advies of om gewoon inspiratie op te doen.

Heeft u nog vragen?

Uw badkamer verbouwen Apeldoorn? Kom dan langs in onze showroom of stel uw vragen via ons contactformulier. Ook kunt u ons bellen via 055-3033900. Wij zullen u altijd gedegen advies geven die past bij uw badkamer. Tot ziens bij Sani-Dump Apeldoorn!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Apeldoorn

Maak een showroomafspraak in één van onze vestigingen.

Maak een showroomafspraak
INSPIRATIE OPDOEN