Badkamer verbouwen Amsterdam

Zoekt u hulp bij uw badkamer verbouwen Amsterdam? Dan is Sani-Dump uw partner bij uitstek! Wij helpen u bij het realiseren van uw droombadkamer. Wij begrijpen dat het verbouwen dan uw badkamer een hele klus is. Er moeten veel keuzes gemaakt worden en u wilt ook binnen budget blijven. Dan is Sani-Dump de perfecte plek voor u!

Maak vandaag nog een showroomafspraak.

Sani-Dump helpt u!

Want gaat u voor een industriële badkamer? Of toch modern? Liever een bad of toch een inloopdouche? Kortom, keuzes genoeg! Daarom helpen wij u graag. Met ruim 24 jaar ervaring en een groot aanbod aan sanitair, tegels en badkamermeubelen is Sani-Dump een echte badkamer speciaalzaak. Daarnaast slaagt u bij Sani-Dump ook nog eens binnen elk budget! Want u vindt kwalitatieve A-merken tegen absolute bodemprijzen. En kunnen wij u droombadkamer realistisch maken.

Hoe wij dit doen?

Dit doen wij door middel van een gratis 3D ontwerp. Geheel gratis gaan wij samen met u aan de slag. We doorlopen als uw wensen en specificaties. Als alles is doorgenomen maken we direct de 3D tekening. Zo krijgt u alvast een prachtig beeld hoe uw nieuwe badkamer er daadwerkelijk uit kom te zien.

Tips badkamer verbouwen Amsterdam

Uw badkamer verbouwen doet u niet dagelijks. Daarom is het belangrijk goed te kijken naar hoe u de ruimte gebruikt. Bent u met zijn 2 of gaat het hele gezin er gebruik van maken. Zorg dan bijvoorbeeld voor voldoende opbergruimte. Maar naast de ruimte is het ook van belang goed te kijken naar de trends en stijlen van badkamer. Zorg dat u een badkamer creëert die helemaal up-to-date is. Zodat u niet na 2 jaar uitgekeken raakt op bijvoorbeeld die hoogglans witte tegels.

Genoeg om rekening mee te houden. Maar daar helpen wij u graag bij! Steek de handen uit de mouwen en maak vandaag nog een afspraak bij Sani-Dump via de website. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina voor meer nieuws over Sani-Dump.

Uw badkamer verbouwen begint bij Sani-Dump Amsterdam!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Amsterdam

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Amsterdam