Badkamer verbouwen Amersfoort

Wil u uw badkamer verbouwen Amersfoort? Kom dan eens langs bij Sani-Dump! Onze showroom is gevestigd aan de Nijverheidsweg-Noord 75. Hier vindt u alles voor het verbouwen van uw badkamer. Tegen de laagste prijs kunt u uw gehele badkamer samenstellen! Daarnaast bieden wij de mogelijkheid voor het maken van een gratis 3D ontwerp. Geheel vrijblijvend laten wij u zien hoe uw nieuwe badkamer er daadwerkelijk uit komt te zien.

Sani-Dump helpt u graag!

Zoals hierboven aangegeven kunt u bij Sani-Dump terecht voor alles op het gebied van badkamers. Wij helpen u dan ook graag bij het samenstellen van uw nieuwe droombadkamer. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden. U kunt bij Sani-Dump altijd een eerlijk en gedegen advies verwachten. Met onze 24 jaar ervaring hebben wij al heel veel badkamers met plezier mogen samenstellen. Maak een afspraak bij Sani-Dump Amersfoort.

Een afspraak maken kan als volgt;

Ga naar de website en kies een vestiging naar keuze. Vervolgens kiest u een gewenste datum en vult u uw gegevens in. De afspraak wordt direct bevestigd.

Tips badkamer verbouwen Amersfoort

Als u de badkamer dan toch gaat verbouwen, waarom dan ook niet een klein beetje gaan besparen? De badkamer wordt dagelijks gebruikt om te douchen, tanden te poetsen en lekker in bad te gaan. Maar wat kost dat allemaal? We verbruiken per persoon zo’n 120 liter water per dan! Daarom is besparen in de badkamer helemaal geen slecht idee.

Het begint al bij een goede isolatie. Wat u herkent het misschien wel dat als u net lekker in bad zit het water snel koud wordt. U vult dit lekker bij met heet water. Maar echt zuinig is dit niet. Door middel van een goede isolatie zal het water langer warm blijven.

Vloerverwarming

Een ideale oplossing die ook nog eens energiezuiniger is dan een radiator. Door vloerverwarming wordt de gevoelstempratuur hoger. Zo hoef je de vloerverwarming minder hoog te zetten dan de radiator. Ga ook voor een waterbesparende douchekop. Hiermee dringt u op een effectieve manier het water terug. Een normale douchekop verbruikt tussen de 10 en 15 liter water per minuut! Een waterbesparende douchekop dringt dit terug naar 5 tot 7 liter zonder dat u daar iets van merkt.

Wilt u meer tips die u helpen bij het verbouwen van uw badkamer? Maak dan snel een afspraak en kom gezellig langs bij Sani-Dump Amersfoort. We staan voor u klaar! Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina, voor meer leuk nieuws over Sani-Dump.

Tot snel bij Sani-Dump Amersfoort!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Amersfoort

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak om Amersfoort