BADKAMER UTRECHT

Wanneer u een badkamer Utrecht moet samenstellen zal u voor een hoop dilemma’s komen te staan, waar u nooit op gerekend had. Dit komt doordat het aanbod van de afgelopen jaren flink is toegenomen. Een badkamer kunt u tegenwoordig net zo luxe samenstellen als een badkamer in een hotel. Iets wat we zo’n 50 jaar geleden niet konden bedenken. Toen waste iedereen zich nog in een teil en was het wassen van jezelf nog een hele onderneming en niet iedereen deed dat elke dag. Tegenwoordig is het de normaalste zaak om nog even snel onder de douche te springen.

EEN LUXE BADKAMER UTRECHT SAMENSTELLEN

De douche heeft de afgelopen jaren de grootste veranderingen doorgemaakt. Dit komt doordat niet iedereen tegenwoordig het geduld heeft om meer in bad te gaan zitten, daarnaast heeft niet iedereen de ruimte voor een bad in zijn badkamer. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een douche. Toch wil men nog steeds dezelfde luxe als van een bad ervaren.

De grote merken hebben deze behoefte opgepakt en zijn de douche verder gaan ontwikkelen. Dit hebben zij bijvoorbeeld gedaan door grotere douchekoppen, meer waterstralen en verschillende warmtebronnen tegelijk. Hierdoor wordt een groot deel van de beleving gekopieerd vanuit een bad. Sani-Dump heeft een groot assortiment luxe douches.

DE VOORDELIGSTE AANBIEDER VAN SANITAIR

Onze medewerkers ondersteunen u graag bij het samenstellen van uw nieuwe badkamer. Zij hebben jarenlange ervaring en kunnen u op basis van een plattegrond een goed advies geven. Het opstellen van een offerte kan bij ons geheel vrijblijvend. Zodat u zelf kunt zien dat wij de voordeligste aanbieder van sanitair zijn.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Utrecht

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Utrecht