Badkamer trends tegels

Een nieuw seizoen! Dat betekent de nieuwste badkamer trends tegels. Deze vindt u natuurlijk bij de sanitair specialist van Nederland: Sani-Dump. In onze showroom vindt u vrijwel alles wat u zoekt. En anders bestellen wij het graag. Van wandtegels tot vloertegels. Donker, licht. Voor ieder wat wils. Laat u adviseren in een van onze vestigingen. Bekijk snel welke Sani-Dump vestiging bij u in de buurt zit en maak een showroom afspraak. Uw nieuwe badkamer vloer of wand is bij Sani-Dump in goede handen.

Benieuwd naar de badkamertrends van 2020? Bekijk onze blog!

De grootste merken sanitair

Bij Sani-Dump staan wij iedere dag klaar om u te laten zien welke mogelijkheden u heeft. Een badkamer is niet zomaar een ruimte; u komt hier tot rust. Een heerlijk ligbad of een regendouche. Maak van uw sanitaire ruimte een ware wellness. Wilt u liever een strakke badkamer vol gemakken? Ook hier heeft Sani-Dump de juiste producten voor. De badkamer tegel trends uit VT Wonen kunt u bekijken in onze showroom. Goed om te weten is dat wij A-merken ‘dumpen’ tegen een bodemprijs. Meer informatie. Neem contact op met een van onze Sani-Dump winkels.

Inspiratie opdoen

Juist omdat er zoveel mogelijkheden zijn, is het kiezen van bepaalde producten vaak een lastige opgave. Hoe weet u of u het juiste product kiest voor uw ruimte? Hier neemt Sani-Dump de adviserende rol op zich. Geen onnodige verkooppraatjes, maar informatie waar u iets aan heeft. Dit doen wij bijvoorbeeld door een gratis 3D tekening te maken van de ruimte. Bekijk welke vloer- en wandtegels het mooiste staan.

Met meer dan 4 megastores in Nederland en België kunt u altijd bij ons terecht. Maak een showroom afspraak! Wilt u alvast meer inspiratie opdoen? Bekijk onze inspiratiepagina en Pinterest pagina.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!