BADKAMER TRENDS 2020

Op zoek naar de nieuwste badkamer trends 2020? U bent bij Sani-Dump aan het juiste adres! Badkamer accessoires, wandtegels en veel meer. Denk bijvoorbeeld ook aan toiletten, douches en whirlpools. Genoeg keuze! Voor al uw 2020 trends bent u aan het juiste adres bij Sani-Dump.

Sani-Dump: A-merken tegen bodemprijzen

Sani-Dump is de snelst groeiende sanitair winkel van Nederland. Er is altijd wel een vestiging bij u in de buurt. Laat u verrassen door onze lage prijzen. A-merken tegen bodemprijzen! Wie wil dat nou niet. Voor iedere stijl en type badkamer. Wist u dat wij veel trends in onze showroom laten zien? Op deze manier kunt u met eigen ogen zien of de trend iets voor u is. Daarnaast ziet u ook gelijk onze andere producten. Wij geven u graag een rondleiding. Maak een showroomafspraak!

Merken sanitair

Goed om te weten is dat wij veel verschillende merken verkopen in onze vestigingen. U vindt bijvoorbeeld Villeroy & Boch, Bruynzeel en Grohe. Leuk om te benoemen is dat wij ook voorbeelden uit het VT Wonen magazine hebben staan. Heeft u vragen over alle badkamer trends 2020? Bespreek deze dan met onze medewerkers. Zij geven u graag advies wat wel en niet bij uw badkamer past. Laat een 3D-ontwerp maken van uw badkamer! Een fijn en duidelijk overzicht. Geef uw wensen door, wij doen de rest. Ten slotte komt u bij ons langs om de tekening te bespreken.

Maak een showroomafspraak!

Sani-Dump hoopt u snel te mogen helpen bij het realiseren van uw droom badkamer! Maak vandaag nog een showroomafspraak bij uw dichtstbijzijnde vestiging. Tot snel!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!