BADKAMER TILBURG

Bent u op zoek naar sanitair en meubelen voor uw badkamer Tilburg? Uw badkamer moet van alle gemakken voorzien zijn en natuurlijk aansluiten bij de rest van uw huis. Het uitzoeken van uw sanitair kan een hele klus zijn. Iets waarbij u beter ondersteund kan worden. Sani-Dump leidt haar personeel intern op, zodat zij op de hoogte zijn van alles wat er binnen de branche gebeurd.

EEN VOORDELIGE BADKAMER TILBURG

Wij willen u graag bewijzen dat wij de voordeligste aanbieder van A-merken zijn. Daarom kunt u bij ons een vrijblijvende offerte laten opstellen. U weet dan precies wat uw badkamer zal gaan kosten, daarnaast kunt u met deze offerte langs de concurrenten gaan. U kunt dat met eigen ogen zien dat wij de voordeligste aanbieder zijn voor uw badkamer. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden wanneer u in de showroom bent.

MEGASTORES IN NEDERLAND EN BELGIË

Vloertegeldump is een onderdeel van Sani-Dump. De showrooms van Vloertegeldump zijn gevestigd in de vestigingen van Sani-Dump. Dit maakt het mogelijk om uw badkamer verder aan te kleden met tegels. En ook voor Vloertegeldump geldt, “het enige wat wij dumpen is de prijs!” Mocht u vragen hebben over ons assortiment dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U bent natuurlijk altijd van harte welkom in onze megastore in Tilburg. Wij leveren de beste kwaliteit tijd voor de laagste prijs. Kom langs in onze showroom en ervaar het zelf.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Tilburg

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Tilburg