Badkamer tegels Purmerend

Voor badkamer tegels Purmerend vindt u bij Sani-Dump precies wat u zoekt! Een groot aanbod badkamertegels van verschillende A-merken. Groot, klein, rond of langwerpig? Alle formaten zijn te vinden bij Sani-Dump.  Badkamer tegels zijn de basis van iedere badkamer. Daarnaast is het van belang dat u de juiste kleuren en materialen combineert om hier nog jarenlang plezier van te hebben. Bij Sani-Dump adviseren wij u graag hierover. U vindt bij ons de nieuwste trends op het gebied van tegels. Maak vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak!

Sani-Dump | Badkamertegels

Naast sanitair en badkamermeubels vindt u bij Sani-Dump Purmerend een groot aanbod tegels. Al enkele jaren zijn witte tegels in de badkamer niet meer vanzelfsprekend. Beton en houtlook zijn al steeds populairder en daarnaast is creativiteit met tegels steeds meer mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een mooi accent met kleur of een speciaal patroon zoals visgraat. Meer weten over het tegelaanbod van Sani-Dump? Lees dan snel verder!

Bij Sani-Dump vindt u hoogwaardige kwaliteit A-merken tegen absolute bodemprijzen. Als u de tegels van uw badkamer wilt veranderen wilt u tegels waar u jarenlang plezier van heeft. Belangrijk is om de balans te vinden tussen rust maar ook trendy uitgesproken tegels. Zoals u hierboven heeft kunnen lezen zijn witte tegels al niet zo standaard meer als voorheen. Voor meer inspiratie kunt u ook een kijkje nemen op onze inspiratiepagina.

Trends badkamer tegels Purmerend

Voor een andere look in de badkamer kijk dan bijvoorbeeld voor keramische houtlook tegels. Deze tegels hebben de uitstraling van houten parket, terwijl ze de voordelen bieden van porselein en keramiek. Nauwelijks te onderscheiden van echt hout, terwijl ze speciaal geschikt zijn voor in de badkamer! Maakt u toch liever gebruik van beton in de badkamer? Ook daarover kunnen we u adviseren, zodat u daar goed mee aan de slag kunt op de wand of op de vloer. Want wist u dat sommige badkamertegels ook te plaatsen zijn op de wand?

Maak vandaag nog een showroomafspraak bij Sani-Dump Purmerend! Laat u inspireren en adviseren op het gebied van badkamer tegels Purmerend.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Purmerend

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Purmerend