Badkamer tegels Leiderdorp

Als u op zoek bent naar badkamer tegels Leiderdorp, dan is Sani-Dump de winkel die u zoekt! Want naast sanitair en badkamermeubel kunt u bij Sani-Dump Leiderdorp ook terecht voor allerlei soorten tegels. Wand,- en vloertegels in verschillende maten, kleuren en vormen. Nu begrijpen wij dat het lastig kan zijn een keuze te maken voor uw nieuwe badkamertegels van een klein staaltje. Maar wij hebben dé ultieme oplossing om u te helpen bij het maken van deze keuze.

Maak vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak bij Sani-Dump Leiderdorp!

Sani-Dump uw specialist

Zowel op het gebied van sanitair, badkamermeubels, tegels en accessoires zijn wij uw specialist. Wij geven een persoonlijk en deskundig advies. Om uw droombadkamer te realiseren zullen wij alle stappen met u doorlopen. Beginnend met al uw wensen in kaart te brengen. Welke stijl ? Wat voor soort tegel? Vervolgens gaan we kijken naar hoe de tegels het mooist uitkomen in de ruimte. Tot slot kunnen wij dit inzichtelijk voor u maken. Hoe we dat doen? Lees dan verder.

Dit kunnen we doen doormiddel van een 3D ontwerp. Heeft u bijvoorbeeld verschillende kleuren en soorten tegels, dan kunt u direct zien hoe dit in de ruimte staat. Want wij begrijpen dat het lastig kan zijn de keuze te moeten maken van een kleine staal. Door de 3D tekening kunt u tijdig eventuele aanpassingen doen.

Inspiratie badkamer tegels Leiderdorp

Op het gebied van tegels gebeurd veel. De standaard witte vierkante tegels worden al vrijwel niet meer gebruikt. Ga voor grote tegels en natuurlijke materialen. Hierdoor creëer je een warme uitstraling en sfeervolle ruimte. Voor inspiratie over de nieuwe look van uw badkamertegels kunt op onze website inspiratie op doen. Samen met u gaan we opzoek naar de perfecte badkamertegels die binnen uw budget passen.

Kom gezellig langs bij Sani-Dump Leiderdorp!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Leiderdorp

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!