Badkamer tegels Apeldoorn

Badkamer tegels Apeldoorn van goede kwaliteit? Sani-Dump Apeldoorn heeft veel soorten tegels in het assortiment! Kom de producten bekijk in de showroom van deze vestiging. Er staat altijd een specialist voor u klaar om u rond te leiden. Hij of zij vertelt u welke opties u heeft in uw ruimte. Handige tips voor uw badkamer? Ook deze geven wij graag. Maak vandaag nog een showroom afspraak!

Wist u dat Sani-Dump officieel VT Wonen dealer is? Dit houdt in dat u de meeste sanitaire trends uit het woon magazine bij ons in de showroom vindt. Daarnaast nemen wij u ook graag mee in tips en tricks voor een badkamer met weinig ruimte of lichtinval. Voor ieder probleem een passende oplossing! De medewerkers van Sani-Dump Apeldoorn leggen het u graag persoonlijk uit. Voor meer inspiratie online kunt u de blogpagina bekijken. Ook vindt u ons op Pinterest!

Uw nieuwe badkamer in 3D!

Bij Sani-Dump laten wij u graag zien hoe uw droombadkamer er uit komt te zien. Dit doen wij door een speciale tekening te ontwerpen van uw sanitaire ruimte. Een 3D-ontwerp. Hierbij nemen wij uw wensen mee. U geeft deze samen met de afmetingen aan ons door. Het ontwerp wordt vervolgens naderhand besproken bij Sani-Dump Apeldoorn. Maak nu een afspraak.

Tot snel bij Sani-Dump Apeldoorn!

De snelst groeiende sanitair winkel van Nederland en België met A-merken tegen bodemprijzen. Voor ieder wat wils. Maak direct een afspraak voor een 3D-tekening of showroom afspraak in een van onze vestigingen. Voor overige vragen kunt u bellen naar: 055-3033900 of mailen naar: apeldoorn@sanidump.nl

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Apeldoorn

Maak een showroomafspraak in één van onze vestigingen.

Maak een showroomafspraak
INSPIRATIE OPDOEN