Badkamer tegels Amsterdam

Voor badkamer tegels Amsterdam is Sani-Dump de perfecte plek voor u! Een groot assortiment aan A-merken tegels tegen absolute bodemprijzen. Hierdoor slaagt u bij Sani-Dump binnen elk budget en staat duurzaamheid en kwaliteit bovenaan. Doordat wij een groot assortiment aanbieden en verschillende collecties hebben, kunt u voor elk type badkamer uw tegels vinden. Of u nu grote beton look tegels zoekt of mozaïek. Sani-Dump Amsterdam heeft het allemaal!

Sani-Dump | Tegel & Sanitair

Sani-Dump is een badkamer speciaalzaak gespecialiseerd in het realiseren van betaalbare luxe badkamers. Bij Sani-Dump vindt u alleen maar A-merken zoals onder andere Grohe, Villeroy & Boch en Duvarit. Door middel van onze ruime ervaring kunt u altijd een eerlijk en gedegen advies verwachten. Maak vandaag nog een afspraak.

Een afspraak maken doet u als volgt;

In slechts 3 stappen wordt uw afspraak bevestigd.

  1. Ga naar de website en kies de vestiging Amsterdam.
  2. Selecteer vervolgens de gewenste datum en tijd.
  3. Ten slotte vult u uw gegevens in en uw afspraak wordt direct bevestigd!

Trends badkamer tegels Amsterdam

De badkamer tegels zijn de basis van iedere badkamer en bepalen voor een groot gedeelte de uitstraling. Begin daarom met het bepalen van het formaat. Kijk vervolgens goed naar de ruimte en indeling. Heeft u bijvoorbeeld een kleine ruimte? Dan kunt u beter niet te kleine tegels kiezen, want deze maken de ruimte namelijk optisch nog kleiner.

Daarnaast is het ook belangrijk te kijken de naar de sfeer van uw badkamer. Zoals hierboven aangegeven bepalen de tegels de sfeer in de badkamer. Gaat u bijvoorbeeld voor een donkere tegel, dan zal de badkamer een robuuste en stoere uitstraling krijgen. Terwijl een witte tegel een hele basic uitstraling creëert. Denk dus goed na over de sfeer die u wilt neer zetten voor het uitzoeken van uw badkamertegels. Wilt u meer inspiratie op doen? Bekijk dan de inspiratiepagina op onze website.  Hier vindt u nog veel meer tips die u kunnen helpen bij het realiseren van uw droombadkamer! Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina.

Wij helpen u graag! Tot snel bij Sani-Dump Amsterdam

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Amsterdam

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Amsterdam