BADKAMER Tegels AMERSFOORT

Zoekt u een showroom voor uw badkamer tegels Amersfoort? Bij Sani-Dump hebben we een zeer ruim assortiment vloertegels voor de beste prijs. De vloertegels worden voornamelijk gebruikt in de badkamer en het toilet, en zijn bepalend voor de sfeer van de ruimte. Omdat we bij Sani-Dump naast tegels ook gespecialiseerd zijn in topkwaliteit badkamermeubelen, kunnen wij u optimaal adviseren bij de inrichting. Kom langs in onze showroom in Amersfoort, en laat u verrassen door ons aanbod!

Ruime collectie van A-merken

Wanneer u onze showroom bezoekt, zult u zien dat wij de allerlaagste prijs bieden voor al onze tegels. Dit betekent echter niet dat de kwaliteit van de tegels lager is. Wij werken uitsluitend met A-merken, en iedere tegel heeft een eigen PEI-waarde. Dit geeft een indicatie van de slijtvastheid van het materiaal. Daarnaast bieden we een zeer ruim assortiment, dat u in de showroom uitgebreid kunt bekijken.

De goedkoopste badkamer tegels Amersfoort

Wanneer u onze showroom bezoekt, maak dan vooraf een afspraak met één van onze medewerkers. Zij kunnen u dan van persoonlijk advies voorzien, en een prijsberekening maken voor de tegels. Ze tekenen de ruimte uit en berekenen zo vrijblijvend hoeveel tegels u nodig heeft. U weet dan vooraf precies waar u aan toe bent. Specifieke wensen op het gebied van vloer- of wandtegels voor toilet en douche zijn eigenlijk nooit een probleem, want door ons uitgebreide assortiment vindt u altijd de badkamer vloertegel in de stijl die bij u past. Kom langs in één van onze showrooms, of maak direct online een afspraak.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Amersfoort

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak om Amersfoort