Badkamer specialist alkmaar

Zoekt u een badkamer specialist Alkmaar? Kom langs bij Sani-Dump Alkmaar! Wij beschikken over sanitair specialisten die uw badkamer een luxe uitstraling geven. Daarnaast ontwerpen wij graag een gratis 3D tekening voor u, zodat u direct goede keuzes kunt maken. Wilt u meer weten? Kom langs in onze winkel of neem contact met ons op.

Kwaliteit voorop

Kwalitatieve badkamermeubelen die passen bij uw budget. Wij maken het mogelijk! Onze adviseurs helpen u graag met het inrichten van uw badkamer. Doordat onze specialisten in staat zijn een 3D tekening te maken van uw badkamer, krijgt u een beter beeld van wat mogelijk is voor uw ruimte. Vergeet daarom niet een plattegrond mee te nemen!

Sani-Dump online

Wilt u onze artikelen liever eerst online bekijken? Geen probleem! Op onze website vindt u hier een overzicht van. Wij bieden een ruime keuze in badkamermeubels zoals wastafels, douchecabines en baden. Onze producten zijn voornamelijk van A-merken zoals Bruynzeel, Grohe en Sphinx. Doordat wij werken met grote voorraden kunnen wij deze merken tegen een lage prijs aanbieden en hoeft u zich niet druk te maken om lange wachtrijen. Wilt u meer weten of direct een afspraak maken met een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op! Volg ons ook op Pinterest.   

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Alkmaar

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Alkmaar