badkamer speciaalzaak zoetermeer

Bent u op zoek naar een badkamer speciaalzaak Zoetermeer? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres. Wij hebben showrooms verspreid door het hele land. Zo hebben wij ook een vestiging in Zoetermeer aan de Philipsstraat 14. Iedere dag van de week bent u van harte welkom. Doordat wij elke dag geopend zijn, is er altijd een geschikte dat voor u om ons te bezoeken. Wij hebben een ruime showroom met verschillende stijlen. Zo kunt u genoeg inspiratie opdoen om uw droombadkamer in te richten. Behoefte aan passend advies? Maak dan een afspraak met één van onze medewerkers.

Sani-Dump | Badkamer speciaalzaak Zoetermeer

Op het gebied van tegels en sanitair is Sani-Dump de perfecte specialist! Dit dankzij onze jarenlange ervaring. In Zoetermeer hebben wij een grote showroom met een ruim aanbod. Zo kunt u voldoende inspiratie opdoen om uw droombadkamer samen te stellen. Verder houden wij de voorraden in onze filialen erg ruim. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten op uw badkamer.

Een badkamer samenstellen is geen makkelijke klus. Daarom helpen wij u graag bij het samenstellen van de badkamer. Dit doen wij door middel van een 3D tekening. Op deze manier kunnen wij uw toekomstige badkamer visualiseren voor u. Hoe gaan we te werk? U geeft uw wensen door en eventueel voorbeelden. En wij doen de rest. Een 3D tekening maken is gratis en geheel vrijblijvend.

Kom snel langs bij Sani-Dump

Een badkamer samenstellen roept veel vragen op. Daarom kunt u al uw vragen aan ons stellen via de contactpagina. U kunt natuurlijk ook langskomen in de winkel om al uw vragen persoonlijk te stellen. Hiervoor vragen wij u van te voren een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak nemen we onder het genot van een bakje koffie alle mogelijkheden door. Tot ziens bij Sani-Dump Zoetermeer!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Zoetermeer

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Den Haag