badkamer speciaalzaak in Apeldoorn

Eindelijk een badkamer speciaalzaak in Apeldoorn! Sani-Dump Apeldoorn nodigt u uit om een bezoek te brengen aan de showroom. Hier vindt u alle merken, typen en kleuren die u zich maar voor kunt stellen. Uw sanitaire kamers zijn in goede handen bij Sani-Dump! Maak nu een showroom afspraak bij Sani-Dump Apeldoorn.

A-merken tegen lage prijzen

Wist u dat Sani-Dump bekend staat om zijn A-merken tegen bodemprijzen? Daarnaast kunt u ook outlet artikelen bij ons aanschaffen. Voor ieder wat wils. Zo shopt u altijd een badkamer tegen een bodemprijs. Accessoires, toiletten en nog veel meer. Vanaf november 2019 is de showroom van Apeldoorn geopend.

Een vrijblijvende 3D-tekening aanvragen

Online kunt u een 3D-tekening aanvragen van uw droombadkamer. Geef door welke stijl en afmetingen u wenst, dan gaan wij direct aan de slag. Naderhand nemen wij contact met u op. We maken een afspraak met elkaar om het ontwerp te bespreken. Ook geven wij u een rondleiding in de showroom. Maak nu een afspraak bij onze vestiging in Apeldoorn. Liever een andere? Bekijk hier onze andere vestigingen. Als snelst groeiende sanitairwinkel is er altijd wel een Sani-Dump bij u in de buurt.

De nieuwste trends op sanitair gebied

Op de hoogte blijven van de nieuwste trends? Bezoek en volg de Sani-Dump Pinterest pagina. Ook vindt u op de inspiratiepagina iedere maand een nieuw blog bericht vol tips. Geschikt voor iedere badkamer. Laat u verrassen. Wij hopen u snel te verwelkomen in Apeldoorn! De koffie staat al klaar voor u. Tot snel!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Apeldoorn

Maak een showroomafspraak in één van onze vestigingen.

Maak een showroomafspraak
INSPIRATIE OPDOEN