BADKAMER speciaalzaak hoeksche waard

Bent u op zoek naar een badkamer speciaalzaak Hoeksche Waard? Dan bent u bij Sani-Dump zeker aan het juiste adres! Wij hebben een ruime showroom in Oud-Beijerland, waar u terecht kunt voor inspiratie of als u vragen heeft. Sani-Dump staat al jaren bekend als de specialist op het gebied van tegels en sanitair. Bij ons vindt u uitsluitend A-merken, maar dan altijd tegen absolute bodemprijzen! Voor elk budget kunnen wij dus een badkamer realiseren die volledig aansluit bij uw wensen.

Neem contact op of maak een afspraak!

Badkamer speciaalzaak Hoeksche Waard | Kom naar Sani-Dump!

Een badkamer uitzoeken kost vaak meer moeite dan u in de eerste instantie in gedachte had. Er zijn namelijk zoveel mogelijkheden op het gebied van kleuren, materialen, indelingen en afmetingen, dat we heel goed snappen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom helpt Sani-Dump u niet alleen door de mooiste producten aan te bieden, maar denken we ook graag met u mee over mogelijkheden, zodat u straks 100% tevreden bent met uw nieuwe badkamer.

Kom gerust langs voor gratis advies of natuurlijk om inspiratie op te doen. Ook is het mogelijk om bij ons een 3D-tekening te laten maken, zodat u vooraf kunt zien wat de mogelijkheden zijn voor uw badkamer! Een 3D tekening laten maken is bij ons geheel gratis en vrijblijvend. Maak een afspraak online!

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Bij vragen staan we uiteraard graag voor u klaar. Onze medewerkers gaan met u in gesprek en helpen u zo snel mogelijk verder. Daarnaast kunt u met uw vragen uiteraard ook altijd terecht bij onze medewerkers in de winkel. Zij staan klaar om u te adviseren en te informeren. We kijken er naar uit om u te mogen helpen bij het uitzoeken van uw droombadkamer!

P.s. wilt u meer inspiratie? Bekijk ons op Pinterest!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Hoeksche Waard

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Amersfoort