badkamer speciaalzaak den haag 

Bent u op zoek naar een badkamer speciaalzaak Den Haag? Kom dan inspiratie opdoen in onze showroom! Sani-Dump Den Haag zit gevestigd aan de Wegastraat 25 en is elke dag geopend. Wij hebben alles in huis om uw badkamer van A tot Z in te richten. Wij zijn de sanitair en tegel specialist van Nederland. Dit omdat wij A-merken verkopen tegen bodemprijzen. Een badkamer is een flinke investering, daarom vinden wij het belangrijk dat u niet de hoofdprijs betaald. Kom gezellig langs om de mogelijkheden te bespreken. Voor vragen kunt u contact opnemen.

Sani-Dump | Badkamer speciaalzaak Den Haag

Het budget speelt een belangrijke rol bij de inrichting van uw nieuwe badkamer. Daar houden we bij Sani-Dump dan ook rekening mee. Dit doen wij door een breed assortiment aan te bieden in verschillende prijsklassen. Zo kunt u met elk budget bij ons terecht!

Keuzes maken voor uw badkamer doet u niet in één dag. Wij adviseren u dan ook om zoveel mogelijk inspiratie op te doen. Bekijk verschillende mogelijkheden in showrooms en online. Bij Sani-Dump begrijpen wij hoe belangrijk het is om inspiratie op te doen. Daarom houden wij dagelijks een Pinterestaccount bij. Hier delen wij per categorie inspiratie. Zo kunt elke dag kijken of er iets tussen zit voor u. De borden op ons account dienen ter inspiratie en zijn niet verkrijgbaar in onze showroom. Volg ons op Pinterest!

Kom langs!

Onze showroom is gevuld met verschillende stijlen sanitair, tegels en onderdelen. Daarom nodigen wij u uit om het te komen bekijken. Tijdens uw bezoek kunt u al uw vragen stellen. Tevens kunt u een lekker bakje koffie of een kopje thee verwachten. Heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Dan kunt u van te voren een afspraak maken. Tot ziens bij Sani-Dump Den Haag!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Den Haag

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Den Haag