Badkamer speciaalzaak Delft

Als u op zoek bent naar een Badkamer speciaalzaak Delft. Dan is Sani-Dump de winkel die u zoekt. Voor alles op het gebied van badkamers kunt u terecht in onze showroom aan de Scheiweg. Of u nu op zoek bent naar slechts een kraan, of de verbouwing van uw gehele badkamer. Sani-Dump heeft het!

Maak vandaag nog een afspraak bij Sani-Dump Delft!

Sani-Dump | Badkamer speciaalzaak Delft

Sani-Dump is al jaren dé specialist als het gaat om sanitair en badkamertegels. Dat betekent niet alleen dat wij een zeer ruim assortiment hebben, maar ook dat we u graag adviseren over de mogelijkheden in uw badkamer. Daarnaast hebben wij verschillende collecties in verschillende prijsklassen. Zo kunt u bij Sani-Dump Delft altijd slagen binnen elk budget. Bij Sani-Dump vindt u topmerken zoals Villeroy & Boch, Duravit en Grohe, maar dan altijd tegen bodemprijzen!

Benieuwd wat Sani-Dump nog meer te bieden heeft? Lees dan snel verder.

Inspiratie | 3D ontwerp

Een nieuwe badkamer uitzoeken is vaak nog lastiger dan gedacht. De badkamer wordt dagelijks gebruikt dus moet het wel goed voldoen aan uw wensen en eisen. Daarnaast is er ook nog eens een oneindige keuze aan materialen, afmetingen, kleuren en indelingen. Daarom snappen wij als geen ander dat u het lastig vind om dit allemaal op een rij te krijgen en een juiste keuze te maken.

Daarom bieden wij de mogelijkheid tot het maken van een 3D ontwerp. Een badkamer laten ontwerpen door Sani-Dump gaat in een aantal eenvoudige stappen. Als u een afspraak bij Sani-Dump Delft heeft gemaakt maken wij tijd voor u vrij. Vervolgens komt u bij ons langs en gaan we met u al uw wensen en eisen rondom de nieuwe badkamer duidelijk in kaart te brengen. Daarna gaan onze ontwerpers aan de slag en komt er een 3D tekening uit die persoonlijk voor u is samengesteld. Achteraf lichten we dit nog aan u toe, zodat we eventuele vragen direct kunnen beantwoorden.

Heeft u geen tijd om bij ons langs te komen? Geen probleem! U kunt alle specificaties ook online invullen, dan gaan we met die gegevens direct aan het werk.

Maak een afspraak bij Badkamer speciaalzaak Delft

Wacht niet langer en ga aan de slag uw droombadkamer te realiseren. In slechts 3 stappen is uw afspraak bevestigd. Het enige wat u nog te doen staat is alvast wat inspiratie op doen. U kunt dit doen op onze inspiratie pagina. Hier vindt u tips en tricks uitgelicht om u te helpen bij het realiseren van uw droombadkamer. Wilt u meer weten over Sani-Dump neem dan ook eens een kijkje op onze Facebook pagina.

De koffie staat voor u klaar. Tot snel bij Sani-Dump Delft!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Delft

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Delft