Badkamer speciaalzaak Capelle aan den IJssel

Als u op zoek bent naar een badkamer speciaalzaak Capelle aan den IJssel dan is Sani-Dump de winkel die u zoekt! Al meer dan 24 jaar hebben wij een ruim aanbod aan sanitair, badkamermeubels en betegeling voor uw badkamer. Zoekt u iets specifieks of wilt u een gedegen en eerlijk advies dan helpen wij u graag!

Maak vandaag nog een afspraak!

Sani-Dump | Assortiment

Zoals hierboven aangegeven kunt u voor alles op het gebied van badkamers bij ons slagen. Van luxe whirlpools en douchecabines tot aan kranen en design radiatoren. Met een persoonlijk advies helpen wij u bij het samenstellen van uw nieuwe badkamer. Door middel van een 3D ontwerp kunnen wij de visualisatie van uw nieuwe badkamer ondersteunen.

Meet weten over hoe wij te werk gaan? Lees dan snel verder!

Inspiratie | 3D ontwerp

Bij Sani-Dump is er de mogelijkheid geheel vrijblijvend een 3D ontwerp te laten maken. Zo maken wij het voor u inzichtelijker hoe de door uw gekozen producten in de ruimte komen te staan. Want als speciaalzaak begrijpen wij dat het lastig kan zijn uw nieuwe badkamer daadwerkelijk te realiseren. Door middel van de afmetingen van u badkamer uit te tekenen en de producten in de ruimte te plaatsen krijgt u een fantastische 3D tekening. En dit is geheel gratis! Wilt u alvast wat inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje op onze inspiratiepagina. Hier vindt u verschillende tips voor het samenstellen van uw droombadkamer. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina.

Afspraak Badkamer speciaalzaak Capelle aan den IJssel

Wij zijn gevestigd aan de Cypresbaan 1. Hier vindt een ruim opgezette showroom waar u op uw gemak kunt rondkijken. Uiteraard bent u altijd welkom zonder afspraak bekijk dan eerst onze openingstijden. Wilt u een afspraak maken dan kan dit via onze website.

Tot snel bij Sani-Dump Capelle a/d IJssel.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Capelle a/d IJssel

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak om Capelle aan den IJssel