Badkamer speciaalzaak Almere

De badkamer speciaalzaak Almere bezoeken? Bij Sani-Dump bent u keer op keer aan het juiste adres. Een nieuwe badkamer samenstellen kan soms lastig zijn. Dankzij onze expertise weet u direct waar u aan moet denken. Laat bijvoorbeeld een gratis 3D-ontwerp maken! De uitkomst bespreken we tijdens uw bezoek aan de winkel.

Showroomafspraak

De nieuwste trends op het gebied van tegel en sanitair bekijkt u in onze showroom. Goed om te benoemen is dat onze locatie in Almere erg ruim is opgezet. Dit houdt in dat er genoeg ruimte is om rustig rond te neuzen. Houdt hierbij in het achterhoofd dat Sani-Dump voor iedere portemonnee badkamerartikelen beschikbaar heeft. Wilt u meer weten over uw budget en de mogelijkheden? Maak een showroomafspraak bij onze badkamer speciaalzaak Almere. Sani-Dump: een eerlijk advies op maat.

Baden en douches

Kunt u niet kiezen tussen een bad of douche? In sommige gevallen past het beide goed in de ruimte! Laat u adviseren. Heeft u een kleine ruimte? Dan is kiezen helaas noodzakelijk. Goed om te weten is dat Sani-Dump voor iedere ruimte een bad of douche kan realiseren. Dat uw badkamer te klein is voor een bad, is in de meeste gevallen dus niet zo! Kies uit merken als Bruynzeel, Duravit en Villeroy & Boch.

Sani-Dump; de badkamer speciaalzaak Almere

Wilt u meer weten over een bepaald merk? Vraag dit tijdens uw bezoek of neem contact op. Wist u dat wij af en toe leuke Facebookacties doen? Volg ons! Wij hopen u snel te zien bij Sani-Dump Almere.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Almere

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Almere