Badkamer speciaalzaak Alkmaar

Als u op zoek bent naat een badkamer speciaalzaak Alkmaar dan is Sani-Dump dé winkel waar u moet zijn! Met ons specialiseme in alles op het gebied van badkamers en sanitair adviseren wij u graag. We kijken met u naar de mogelijkheden binnen de ruimte en komen zo tot uw droombadkamer. Bij Sani-Dump vindt u de nieuwste collecties A-merken sanitair en meubelen tegen absolute bodemprijzen. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak en ga aan de slag!

Advies | Sani-Dump

Het vinden van een nieuwe badkamer kan soms vrij lastig zijn. Want de aanschaf van een nieuwe badkamer is voor langere tijd. Van belang is dan dat u de juiste keuze maakt in zowel stijl als materiaal. Bij Sani-Dump weten wij hier als badkamerspeciaalzaak Alkmaar alles van. Wij kunnen dit proces zelfs ondersteunen met een gratis 3D ontwerp! Wilt u meer weten over de trends van dit moment? Bekijk dan eens onze inspiratiepagina of lees snel verder!

Trends badkamer

Een natuurlijke uitstraling staat voornamelijk centraal. Maat durft u het aan? De kraan in het koper? Deze variant is eigenlijk heel industrieel, maar gelijktijdig ook weer modern. Van de kraan wordt vaak gebruikt in de badkamer. Door deze in een roesttint te plaatsen neemt deze een prominente rol in de ruimte aan. Gedurfd, maar door dit met de juiste tegels, meubels en accessoires te combineren wordt dit een unieke maar moderne badkamer waar u nog tientallen jaren mee vooruit kunt!

Een iets minder gewaagde look? Dan zit u met natuursteen en marmer tegels altijd goed! Door natuurlijke materialen te combineren creëert u een warme uitstraling. Nu begrijpen wij dat het lastig kan zijn alle kleuren, producten en afmetingen in de ruimte te realiseren. Daarom kunnen wij kosteloos een 3D ontwerp maken. Zo krijgt u een goed beeld van hoe uw toekomstige badkamer eruit komt te zien.

Contact badkamer speciaalzaak Alkmaar

Bent u geïnteresseerd in de ideeën van Sani-Dump? Twijfel dan niet langer en plan vandaag nog uw persoonlijke afspraak in. In onze ruim opgezette showrooms kunt u onze gehele collectie A-merken bekijken.

Tot snel bij Sani-Dump Alkmaar!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Alkmaar

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Alkmaar