BADKAMER SITTARD-GELEEN

Op zoek naar sanitair voor uw badkamer Sittard-Geleen? Dan zijn wij uw partner bij uitstek in onze showroom in Sittard-Geleen! Wij leveren eersteklas badkamerproducten van alle bekende merken tegen een lage prijs. Al het sanitair bij Sani-Dump is dus van een uitstekende kwaliteit. Hiernaast zijn de badkamers van Sani-Dump leverbaar in verschillende maten en afmetingen. Sani-Dump Sittard-Geleen adviseert u graag in een van onze megastores en kijkt samen met u naar uw behoeften en de mogelijkheden.
Wij zullen samen met u een prachtige badkamer realiseren met sanitair naar uw wensen!

BIJ ONS KUNT U REKENEN OP PERSOONLIJK ADVIES

In de showrooms staan onze ervaren medewerkers klaar, om u van professioneel advies op maat te voorzien. U kunt via de website een persoonlijke afspraak maken, waarin we uitgebreid kijken naar de mogelijkheden voor uw badkamer. Neemt u vooral een plattegrond van uw badkamer mee, zodat we u optimaal kunnen adviseren. Dit doen wij onder andere door het maken van een 3D ontwerp van uw ideale badkamer. Zo ziet u direct hoe uw nieuwe sanitair in de badkamer past.

CONTACT – BADKAMER SITTARD-GELEEN

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder met het juiste sanitair voor uw badkamer.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Sittard-Geleen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Sittard-Geleen