BADKAMER showroom Zoetermeer

Bent u op zoek naar een badkamer showroom Zoetermeer? Dan moet u bij Sani-Dump zijn! Wij zijn gevestigd aan de Philipsstraat 14, waar u elke dag van de week binnen kunt lopen. We hebben een zeer ruime showroom, waar allerlei soorten stijlen, merken en producten te zien zijn. Zo heeft u voldoende inspiratie om uw badkamer in te kunnen richten! Daarnaast geven wij ook graag advies over de mogelijkheden die we te bieden hebben. Wilt u met ons in gesprek om al uw wensen en eisen te bespreken? Maak dan gerust een afspraak en we maken tijd voor u vrij.

Badkamer showroom Zoetermeer | Sani-Dump staat voor u klaar!

Sani-Dump staat bekend als dé specialist op het gebied van sanitair en tegels. Daarom bent u bij ons altijd aan het juiste adres als u op zoek bent naar een badkamer showroom om inspiratie op te doen. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder. Bij Sani-Dump hebben we een zeer breed assortiment en houden we de voorraden in onze filialen bewust erg ruim. Hierdoor zijn de door u gekozen product snel verkrijgbaar en hoeft u nooit lang te wachten om uw nieuwe badkamer te kunnen installeren.

Vind u het lastig om zelf een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden die de ruimte in uw huis te bieden heeft? Dan maken wij graag een persoonlijk 3D ontwerp voor u op. We gaan aan de hand van uw wensen en eisen aan de slag om een zo goed mogelijk ontwerp te creëren waar u nog jaren plezier van kunt hebben!

Kom langs of maak een afspraak

Bij vragen kunt u natuurlijk contact opnemen, langs komen in onze winkel of een afspraak maken. Tijdens een afspraak gaan we uitgebreid met u in gesprek en laten we u alle mogelijkheden zien. We beantwoorden graag al uw vragen die u heeft over het uitzoeken van een nieuwe badkamer. Tot ziens bij Sani-Dump!

P.s. volg ons voor meer inspiratie op Pinterest!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Zoetermeer

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Zoetermeer