Badkamer showroom Rotterdam

Als u op zoek bent naar een badkamer showroom Rotterdam, dan is Sani-Dump de winkel die u zoekt! Al meer dan 24 jaar hebben wij een ruim aanbod aan sanitair, badkamermeubels en betegeling voor uw badkamer. Zoekt u iets specifieks of wilt u een gedegen en eerlijk advies dan helpen wij u graag! Maak vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak via onze website.

Alles voor uw badkamer

Zoals hierboven aangegeven kunt u voor alles op het gebied van badkamers bij ons slagen. Van luxe whirlpools en douchecabines tot aan kranen en design radiatoren. Met een persoonlijk advies helpen wij u bij het samenstellen van uw nieuwe badkamer. Door middel van een gratis 3D ontwerp kunnen wij de visualisatie van uw nieuwe badkamer ondersteunen. Kom gezellig langs in onze showroom in Rotterdam! Meet weten over hoe wij te werk gaan? Lees dan snel verder!

Sani-Dump denkt met u mee!

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen anders dat het lastig kan zijn bepaalde keuzes te maken. U ziet misschien door de bomen het bos niet meer. Maar daar hebben wij bij Sani-Dump een oplossing voor! Namelijk een 3D tekening. Door gebruik te maken van deze gratis dienst krijgt u pas echt goed te zien hoe de door u gekozen producten in de ruimte tot zijn recht komen.

Door middel van de afmetingen van u badkamer uit te tekenen en de producten in de ruimte te plaatsen krijgt u een fantastische 3D tekening. En dit is geheel gratis! Wilt u alvast wat inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje op onze inspiratiepagina. Hier vindt u verschillende tips voor het samenstellen van uw droombadkamer.

Kom langs voor badkamer showroom Rotterdam

Wacht niet langer een maak via onderstaande knop een vrijblijvende afspraak! U vindt de badkamer showroom van Sani-Dump aan de Stadionweg 45a. Mocht u vragen hebben kunt u altijd mailen naar rotterdam@sanidump.nl.

Tot ziens bij Sani-Dump Rotterdam!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Rotterdam

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!