BADKAMER SHOWROOM MIDDELBURG

Bent u op zoek naar een badkamer showroom Middelburg? Dan bent u bij Sani-Dump zeker aan het juiste adres! Wij staan graag voor u klaar als het gaat om een nieuwe badkamer. Bij Sani-Dump vindt u uitsluitend A-merken, maar dan altijd tegen de laagste prijzen! Zo weet u zeker dat u uw badkamerproducten nergens goedkoper kunt vinden. Of het nu gaat om een compleet nieuwe badkamer of om een aantal nieuwe onderdelen, alles is mogelijk.

Kom langs in onze showroom, of maak een afspraak!

Badkamer showroom Middelburg | Sani-Dump staat voor u klaar!

Een badkamer inrichten is vaak lastiger dan gedacht. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten tegels, kleuren, meubels en modellen dat we heel goed begrijpen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Graag laten wij door middel van een 3D ontwerp aan u zien wat er allemaal mogelijk is in uw badkamer. Uiteraard houden we altijd rekening met uw wensen. Vooraf gaan we namelijk met u in gesprek om al uw wensen en eisen over het ontwerp vast te stellen.

Heeft u binnenkort geen tijd om langs te komen of gaat dat niet makkelijk? Dan kunt u uw specificaties en wensen ook online aan ons doorgeven. Onze ontwerpers gaan dan met deze gegevens aan de slag om uw droombadkamer te ontwerpen!

Neem contact op of kom langs

Bij vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Ook bent u van harte welkom in onze showroom, met of zonder afspraak. Tot ziens bij Sani-Dump Middelburg!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Middelburg

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Middelburg