Badkamer showroom Leiderdorp

Als u op zoek bent naar een badkamer showroom Leiderdorp, dan is Sani-Dump de winkel die u zoekt! Een ruim opgezette showroom waar u alles voor uw badkamer vindt. Daarnaast betaald u bij Sani-Dump nooit teveel. U vindt bij ons namelijk A-merken tegen absolute bodemprijzen! Van tegels tot aan badkamermeubels en sanitair. Omdat er veel keuzes gemaakt moeten worden, begrijpen wij als geen ander dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuzes. Maak vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak bij Sani-Dump Leiderdorp!

Sani-Dump alles voor uw badkamer

Zoals hierboven aangegeven vindt u bij Sani-Dump alles voor uw nieuwe badkamer. Uitsluitend van A-merken zoals onder andere Grohe, Villeroy & Boch en Duvarit. Bij ons slaagt u binnen ieder budget. Waarom? Bij Sani-Dump vindt u hoogwaardige kwaliteit A-merken maar altijd tegen absolute bodemprijzen. Ook op het gebied van trends blijven wij bij. Hierdoor hebben wij altijd de nieuwst collectie tegels, badkamermeubels en sanitair. Lees verder als u wilt weten hoe wij uw badkamer visueel kunnen maken!

Dit doen wij door middel van een gratis 3D ontwerp. In onze showroom nemen we samen met u alle specificaties en wensen door. We zetten alles op een rij en plaatsen dit in het ontwerp. We geven u tips en adviezen over zowel materiaal gebruik als ruimte indeling, want er is vaak meer mogelijk  dan u denkt!

Ontwerpen & realiseren

Wij begrijpen als geen ander dat u graag wilt visualiseren hoe de badkamerruimte eruit komt te zien. Dat kan soms best lastig zijn: zéker bij de afweging voor een bad, een ruime inloopdouche of een dubbele wastafel. Maar ook voor bijvoorbeeld een andere kleur of patroon in de wand- of vloertegels. Dit is prettig om op voorhand te kunnen zien. Door middel van het maken van een gratis 3D ontwerp wordt dit inzichtelijk voor u. Heeft u nog geen idee? Bekijk dan ook eens onze inspiratiepagina! Hier vindt u nog veel meer tips en ideeën die u kunnen helpen bij het uitzoeken van uw nieuwe badkamer.

Kom langs bij badkamer showroom Leiderdorp

Via de website kunt u gemakkelijk een showroom afspraak maken. U vindt onze ruimte showroom aan Meubelplein 4 in Leiderdorp.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Leiderdorp

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!