Badkamer showroom Leeuwarden

Op zoek naar een badkamer showroom Leeuwarden? Kom dan langs bij Sani-Dump Leeuwarden! Alles voor uw badkamer vindt u bij Sani-Dump. Met onze ruime ervaring helpen wij u graag met een passend advies. Door ons grote aanbod begrijpen wij namelijk dat het lastig kan zijn bepaalde keuze te moeten maken. Wij helpen u dan ook graag! Van het samenstellen van uw nieuwe badkamer tot het maken van een 3D ontwerp. Maak vandaag nog een afspraak en ga aan de slag met uw droombadkamer!

Sani-Dump heeft het allemaal!

Met verschillende A-merken in ons assortiment zoals onder andere Villeroy & Boch en Grohe kunt u bij Sani-Dump altijd sanitair van kwaliteit verwachten. Echter altijd tegen de laagste prijs! Hierdoor slaagt u bij ons binnen elk budget! Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van sanitair en tegels. Ons ervaren en deskundig personeel geeft u altijd een eerlijk en gedegen advies en onder het genot van een bakje koffie, kijken we samen met u naar de mogelijkheden, opties en het uiteindelijke eindresultaat. Hoe we dit doen? Lees dan snel verder!

Sani-Dump ontwerpt uw badkamer

Aller eerst nemen wij samen met u alle wensen en mogelijkheden door. We maken een praktische ruimte indeling en kijken wat er binnen uw budget mogelijk is. Als alles uitgewerkt is gaan we aan de slag! Onze medewerkers laten u door middel van een 3D ontwerp zien hoe uw nieuwe badkamer er daadwerkelijk uit komt te zien.

Door het maken van een gratis 3D ontwerp krijgt u inzicht en een gevoel bij uw nieuwe badkam er. In een ontwerp kunt u goed kijken naar de ruimte indeling en de afmetingen van uw badkamer en producten. Er is vaak zoveel meer mogelijk dat u denkt!

Maak vandaag nog een afspraak voor het maken van uw eigen 3D ontwerp. Wilt u alvast wat inspiratie op doen? Neem dan ook eens een kijkje op onze inspiratiepagina!

Tot ziens bij Sani-Dump Leeuwarden!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Leeuwarden

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!