BADKAMER showroom hoeksche waard

Bent u op zoek naar een badkamer showroom Hoeksche Waard? Dan bent u bij Sani-Dump Hoeksche Waard zeker aan het juiste adres! Wij hebben een ruime badkamer showroom waar een groot deel van onze producten staat uitgestald. U krijgt zo direct een goed beeld van hoe het er in uw woning uit kan komen te zien. Kom gerust bij ons langs voor advies of inspiratie. Onze medewerkers gaan graag met u in gesprek om samen uw droombadkamer uit te zoeken!

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op

Badkamer showroom Hoeksche Waard | Sani-Dump Oud-Beijerland staat voor u klaar!

Bij Sani-Dump vindt u altijd A merken, maar dan tegen absolute bodemprijzen. Daarom durven wij u ook te garanderen dat u het nergens goedkoper vindt. Neem gerust een offerte van een concurrent mee, dan laten we het zien!

Wij snappen heel goed dat het soms lastig kan zijn om een goed beeld te krijgen bij de nieuwe badkamer. Daarom bieden wij de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend een 3D tekening door ons te laten maken. We gaan dan vooraf met u in gesprek om uw wensen en eisen zo helder mogelijk in kaart te brengen. Vervolgens gaan we aan de hand hiervan aan de slag en maken onze ontwerpers een zo passend mogelijke tekening. Zo kunt u vooraf goed zien wat de mogelijkheden zijn!

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder zodat u zo snel mogelijk uw droombadkamer heeft! Tot ziens bij Sani-Dump Oud-Beijerland!

P.s. wilt u meer inspiratie? Bekijk ons op Pinterest!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Hoeksche Waard

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Amersfoort