Badkamer showroom Groningen

Sani-Dump is de plek waar u moet zijn als u op zoek bent naar een badkamer showroom Groningen. Een onwijs grote showroom waar u alles vindt op het gebied van badkamers. Hier vindt u onze grote collectie A-merk sanitair, badkamermeubels en betegeling. Want Sani-Dump is absoluut geen dumpzaak. U vindt bij ons hoogwaardige producten van kwaliteit voor bodemprijzen. Zo kunt u binnen elk budget een badkamer samenstellen. Maak vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak!

Sani-Dump showroom

Met 41 megastores door heel Nederland zit er altijd een badkamer showroom bij u in de buurt! Zo ook in Groningen. Gelegen aan de Protonstraat 20E vindt u onze ruim opgezette showroom. Samen met u gaan we kijken naar wat de mogelijkheden zijn binnen de ruimte. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot het maken van een 3D ontwerp! Dit is geheel vrijblijvend en gratis. Wilt u meer weten over het maken van een 3D ontwerp? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Sani-Dump. Lees snel verder voor meer!

Badkamer trends & inspiratie

Bij ons kunt u binnen elk budget een droombadkamer realiseren. Door onze ruime collectie is er binnen elke stijl een badkamer te ontwerpen. Als speciaalzaak blijven wij altijd meelopen met de nieuwste trends. Want een badkamer uitzoeken doet u waarschijnlijk niet vaak. Het is dus van belang dat de ruimte met de tijd mee gaat en aan hoge kwaliteitseisen voldoet. Met veel verschillende A-merken zit dat bij Sani-Dump wel goed. Voor badkamer inspiratie kunt u een kijkje nemen op de inspiratiepagina op de website. Hier vindt u verschillende tips en tricks die u kunnen helpen bij het maken van keuzes. Denk bijvoorbeeld aan materiaal keuze, ruimte indelingen en aankleding.

Kom langs bij badkamer showroom Groningen

Wacht niet langer en kom gezellig langs! U vindt de openingstijden van onze showroom op de website. Hier kunt u ook gemakkelijk een afspraak maken. In slechts 3 stappen wordt uw afspraak bevestigd.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Groningen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!