Badkamer showroom Elst

Zoekt u een badkamer showroom Elst? Kom langs Sani-Dump! Dé sanitair specialist van Nederland. Alle A-merken onder één dak. Onze showroom staat vol sanitair die u terug vindt in de nieuwste trends. Denk bijvoorbeeld aan VT Wonen.
Maak nu een showroomafspraak bij Sani-Dump Elst!

Douchebakken

Bij de keuze voor ene douche moet u rekening houden met een douchebak. Dit is het onderste gedeelte van de douche, en het zorgt er voor dat het water wordt opgevangen en op een juiste manier wegstroomt. Bij Sani-Dump vindt u een groot assortiment aan douchebakken en cabines van verschillende merken. Een divers assortiment voor elk soort douche! Denk aan de merken Duravit en Riho. Bekijk eens onze Pinterest borden en doe alvast inspiratie op voor uw bezoek.

Gratis 3D-tekening van uw droombadkamer

Heeft u een bepaalt idee voor uw nieuwe badkamer? Wij maken het graag inzichtelijk voor u! Dit doen wij aan de hand van een 3D-ontwerp. Geheel vrijblijvend! U geeft uw wensen door, wij doen de rest. Dit kan zowel online als in de winkel. Na het afronden zullen wij..

contact met u opnemen zodat we de tekening kunnen doornemen. Ten slotte geven wij u een rondleiding door de showroom. Op deze manier kunnen wij u alle mogelijkheden direct laten zien! Bijvoorbeeld handige constructies waar u nog niet eerder aan had gedacht. Sani-Dump Elst neemt graag de tijd voor u. Maak een afspraak voor een gratis 3D-ontwerp.

Sani-Dump badkamer showroom Elst

Bekijk de openingstijden op onze website! U vindt ons aan de Industrieweg Oost 3B in Elst. Wilt u direct contact met ons opnemen? Bel naar 0481 – 225 006. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Tot ziens bij Sani-Dump Elst!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Elst

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Elst