Badkamer showroom Drachten

Op zoek naar een badkamer showroom Drachten? Dan is Sani-Dump dé badkamerspeciaalzaak die u zoekt! In onze ruime showroom gelegen aan de M.L. Kingsingel vindt u alles voor uw nieuwe badkamer. Van sanitair en badkamermeubels tot betegeling. Kom gezellig langs in de showroom. Wij staan voor u klaar en helpen u bij het realiseren van uw nieuwe badkamer!

Maak vandaag nog een afspraak!

Sani-Dump | Badkamer speciaalzaak

Als badkamerspeciaalzaak kunt u bij ons terecht voor onder andere baden, kranen, douchecabines, betegeling en nog veel meer! Met ruim 24 jaar ervaring kunt u bij ons altijd een eerlijk en gedegen advies verwachten. Samen met u gaan we op kijken wat de mogelijkheden zijn binnen de ruimte. Wij hebben vooral A-merken in huist zoals onder andere Bruynzeel, Villeroy en Boch en Grohe. U vindt bij ons dus hoogwaardige kwalitatieve producten voor een absolute bodemprijs.

Benieuwd naar ons aanbod? Lees dan snel verder.

Nieuwe badkamer realiseren

Maar hoe kunnen wij uw helpen bij het realiseren van uw droombadkamer? Aller eerst uw wensen in kaart brengen. Vervolgens kijken we hoe we de ruimte optimaal kunnen benutten en hoe u uw ruimte het beste kun indelen. Als dit gedaan is en de producten gekozen zijn kunnen we alles samenvoegen in een 3D ontwerp. Zo krijgt u een inzichtelijk beeld van hoe uw nieuwe droombadkamer eruit komt te zien. Dit is ook nog eens geheel gratis! U kunt ook alvast op onze inspiratie pagina kijken. Hier staan verschillende tips & tricks die wellicht kunnen helpen bij uw keuzes.

Contact badkamer showroom Drachten

Kom gezellig langs in onze showroom in Drachten en laat u inspireren en adviseren. Een afspraak maken kunt u doen via onze website. Wij van Sani-Dump hopen u snel te zien!

Tot snel!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Drachten

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Drachten