Badkamer showroom den haag

Op zoek naar een badkamer showroom Den Haag? Sani-Dump Den Haag heeft wat u zoekt. Sani-Dump is de sanitair specialist bij u in de omgeving. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Laat uw badkamer aan ons over. Wij zorgen ervoor dat u op een juiste manier geadviseerd wordt. Dit is de specialiteit van Sani-Dump Den Haag.

Stijl

Een nieuwe badkamer vinden kan soms best lastig zijn. Doordat u onze showroom in Den Haag kunt bezoeken, vind u alle mogelijkheden. Wij verkopen veel stijlen van verschillende merken. Door prijsafspraken met deze merken zijn we in de mogelijkheid om de laagste prijzen aan te bieden. 

Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op. Wij verkopen onder andere de volgende merken: Bruynzeel, Sphinx & Grohe. Klik hier om meer merken te zien.

Trends

Wilt u een badkamer die past binnen de nieuwste trends van dit moment? In onze showroom in Den Haag vind u ze. Van traditioneel tot modern. Alles is mogelijk. Wist u dat wij artikelen verkopen die ook in VT-wonen staan? Vraag naar de beschikbaarheid. Uw droombadkamer is binnen handbereik. Ten slotte bieden wij een vrijblijvende afspraak aan met onze specialist om uw wensen te bespreken.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een afspraak? Maak deze dan in onze showroom Den Haag. Wij maken van uw dromen realiteit. U kunt een hier een afspraak inplannen. Ook kunt u bellen naar 070-4129442. Ten slotte kunt u ook een mail sturen naar het volgende adres: denhaag@sanidump.nl

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Den Haag

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Den Haag