Badkamer showroom Delft

Als u op zoek bent naar Badkamer showroom Delft dan is Sani-Dump het juiste adres voor u! Al meer dan 24 jaar is Sani-Dump gespecialiseerd op het gebied van sanitair en badkamers. Met een ruim opgezette showroom aan de Schieweg kunt u in alles rust inspiratie opdoen en uw droombadkamer realiseren. Met ons eerlijk en gedegen advies helpen wij u graag.

Maak vandaag nog een afspraak!

Sani-Dump | Sanitair

Met 41 megastores door heel Nederland is Sani-Dump de snelst groeiende zelfstandige sanitair winkel van dit moment. En met onze ervaren medewerkers helpen wij u graag bij het realiseren van uw droombadkamer. Bij Sani-Dump vindt u alleen sanitair en badkamermeubelen van top merken, maar dan altijd voor de laagste prijs. Hiermee garanderen wij u een luxe uitstraling en kwaliteit binnen ieder budget.

U kunt ook gratis een 3D ontwerp laten maken! Lees dan snel verder.

3D ontwerp

Want hoe kunt u uw toekomstige badkamer beter realiseren dan met behulp van een 3D ontwerp. Door al uw wensen en eisen samen met uw door te nemen zetten we eerst alles op een rij. Vervolgens kijken we naar de mogelijkheden binnen de ruimte. Ten slotte zetten wij alles in de 3D tekening. Zo krijgt u een duidelijk beeld van hoe uw badkamer eruit komt te zien en kunt u eventuele aanpassingen tijdig doorvoeren.

Zoals hierboven benoemd kunt u bij Sani-Dump alleen maar kwaliteit verwachten. Zo garanderen wij u duurzaamheid en luxe. Denk bijvoorbeeld aan A-merken zoals Grohe, Sphinx en Villeroy & Boch.  Zo kunt u voor elke stijl een badkamer samenstellen. Of u nu voor landelijk of toch voor modern gaat.  In onze showroom in Delft kunt u op uw gemak inspiratie op doen.

Maak een afspraak bij Badkamer showroom Delft

Wacht niet langer en ga aan de slag met uw droombadkamer. Via de website kunt u gemakkelijk een afspraak maken. U ontvangt direct een afspraak bevestiging. In de tussentijd kunt u rustig wat inspiratie op doen via onze inspiratie pagina of onze Facebook pagina.

Tot snel bij Sani-Dump Delft!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Delft

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!