Badkamer showroom Amersfoort

Voor badkamer showroom Amersfoort bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Alles voor uw badkamer vindt u in onze ruim opgezette showroom aan de Nijverheidsweg-Noord in Amersfoort. Hier kunt u al onze collecties A-merken op uw gemak bezichtigen. Wij staan u graag te woord en helpen u met een passend advies. Maak vandaag nog een afspraak bij onze vestiging!

Sani-Dump | Badkamer speciaalzaak

Want Sani-Dump is alles behalve een dumpzaak. U vindt bij ons alleen maar hoogwaardige A-merken. Denk bijvoorbeeld aan  Duvarit, Grohe, Bruynzeel en Villeroy & Boch. Alles voor uw badkamer vindt u bij Sani-Dump. Of u nu op zoek bent naar nieuwe betegeling of uw gehele badkamer wilt veranderen. Wij helpen u graag! Bij een nieuwe badkamer moet u aan veel aspecten denken. Gaat u de ruimte alleen of met het hele gezin gebruiken? En denkt u aan voldoende opbergmogelijkheden?

Een afspraak maken kan als volgt;

Ga naar de showroomafspraken pagina en kies de dichtstbijzijnde vestiging. In dit geval is dat Amersfoort. Selecteer een gewenste dag, datum en tijd. Als u al uw gegevens heeft ingevuld wordt de afspraak bevestigd. Ook voor het maken van een 3D ontwerp kunt u het beste een afspraak maken. Uiteraard bent u ook altijd welkom in de showroom zonder afspraak. Bekijk dan altijd voor vertrek de openingstijden. Voor meer leuk nieuws over Sani-Dump kunt u ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina.

Tips | Badkamer showroom Amersfoort

Er gaat niet boven een badkamer waar u elke ochtend fris kunt beginnen. Het is daarom belangrijk rekening te houden met een aantal aspecten. Zo kunt u beginnen bij de ruimte indeling. Meet goed de ruimte op en kijk wat de mogelijkheden zijn. Er is vaak zoveel meer mogelijk dan u in eerste instantie denkt. Vervolgens kijkt u naar de basis. Zorg altijd dat u gaat voor een basis die vloeiend in elkaar overloopt. Ten slotte is het belangrijk goed te kijken naar materiaal gebruik en kleuren. Door het juiste materiaal op de juiste plek toe te passen wordt de badkamer één geheel. Houdt daarbij ook altijd rekening met voldoende opbergruimte en loopruimte.

Om u te helpen kunnen wij bij Sani-Dump een vrijblijvend 3D ontwerp maken. Zo kunnen we samen met u uw droombadkamer samenstellen. Daarnaast krijgt u zo pas echt inzichtelijk hoe de ruimte eruit komt te zien en wat de mogelijkheden zijn.

De koffie staat voor u klaar, tot snel bij Sani-Dump Amersfoort!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Amersfoort

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak om Amersfoort