Badkamer showroom Almere

Op zoek naar een badkamer showroom Almere? U vindt alle sanitaire producten die u zoekt bij Sani-Dump. Dé specialist in uw buurt. Wij nemen u graag mee door de showroom. Onze medewerkers vertellen u meer over de soorten merken. Maak nu een showroom afspraak bij Sani-Dump Almere!

De laagste prijs voor A-merken

Bodemprijzen voor de grootste A-merken. Dat kan alleen bij Sani-Dump. Denk aan Grohe, Sphinx en ook Bruynzeel. Altijd de nieuwste trends op het gebied van badkamers en andere sanitaire ruimte. Heeft u wel eens nagedacht over het combineren van uw slaapgedeelte en met uw badkamer? Het is allemaal mogelijk. Vraag ernaar in onze vestiging in Almere.

Douchewanden

Heeft u een douche maar wilt u deze graag oppimpen? Bekijk eens ons assortiment aan douchewanden! Deze wand voorkomt dat water uw badkamer instroomt. Ook dient het als scheiding tussen de douche en de rest van de ruimte. Sani-Dump heeft douchewanden van glas en kunststof. Zowel los als vast! Vraagt u zich af hoe dit zal staan in uw badkamer? Vraag een gratis 3D-tekening aan. Na het afronden van het ontwerp nodigen wij u graag uit om de uitkomsten te bespreken. Ook laten wij direct al onze douchewanden aan u zien.

Maak een afspraak!

Direct een showroomafspraak inplannen? Dit doet u via onze website. Doe voor uw bezoek alvast inspiratie op. Dit kan door onze Pinterestpagina te bezoeken. Hier vindt u alle nieuwe trends op het gebied van sanitair. Wij hopen u snel te zien bij Sani-Dump Almere!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Almere

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Almere