Badkamer showroom alkmaar

Wilt u graag een bezoek brengen aan een badkamer showroom Alkmaar? Wij heten u bij Sani-Dump Alkmaar van harte welkom! Wij streven naar het aanbieden van stijlvolle en kwalitatieve badkamermeubelen die betaalbaar zijn voor iedereen. Sani-Dump beschikt over 41 megastores verspreid over Nederland en België. Meer weten over ons aanbod? Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op!

De nieuwste trends

Inspiratie opdoen door op de hoogte te blijven van de nieuwste badkamertrends? Volg onze Pinterest pagina. Wij laten leuke trends en onderwerpen zien gericht op verschillende seizoenen. Zomer Badkamer, winter badkamer, hout, tegels. Noem het maar op! Op onze inspiratiepagina geven wij daarnaast een aantal handige tips & trics om bijvoorbeeld uw badkamer eco-vriendelijk te maken en nog veel meer!

Badkamer 3D tekening

Wij vragen u om bij uw bezoek een plattegrond van uw badkamer mee te nemen. Dit geeft ons de mogelijkheid om kosteloos een 3D tekening voor u te ontwerpen. Hierdoor kunnen we gezamenlijk een goed overzicht krijgen van wat past binnen uw badkamer en wat bijvoorbeeld niet geschikt is voor uw ruimte. Hiermee krijgen wij gezamenlijk een beter overzicht en kunnen we de mogelijkheden met u doorlopen. Hoe ziet alles eruit in mijn ruimtes? Staan de meubels wel bij elkaar? Wij laten u dit graag persoonlijk zien met behulp van ons gratis 3D ontwerp.  

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Alkmaar

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Alkmaar