BADKAMER scheveningen

Bent u op zoek naar een badkamer Scheveningen? Dan moet u bij Sani-Dump zijn! Wij hebben een vestiging in Den Haag en in Zoetermeer, op een kleine afstand van Voorschoten. Daar kunt u terecht voor het uitzoeken van een compleet nieuwe badkamer, of als u alleen een aantal nieuwe onderdelen nodig heeft. We hebben een ruim assortiment van A-merken, maar wel altijd tegen bodemprijzen! Daarom zijn we altijd de goedkoopste.

Kom gerust langs of maak een afspraak!

Badkamer Scheveningen | Sani-Dump helpt u verder

Vind u het lastig om zelf een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden die uw badkamer te bieden heeft? Wij laten het graag aan u zien. Door middel van een 3D tekening die wij persoonlijk voor u maken, kunnen we heel eenvoudig de mogelijkheden bekijken en aan u laten zien. Zo ziet u direct hoe uw badkamer ingericht kan worden.

Bij Sani-Dump snappen we heel goed dat ook het budget een belangrijke rol speelt bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer. Daarom hebben wij bewust gekozen voor een assortiment in verschillende prijsklassen. Hierdoor kunt u met elk budget bij ons terecht. Daarnaast verkopen wij A merken zoals Villeroy & Boch, Grohe en Duravit, maar altijd tegen bodemprijzen! U bent dus nergens goedkoper uit bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer.

Neem contact op!

Heeft u vragen of heeft u meer advies nodig voordat u een nieuwe badkamer komt uitzoeken, daar voor kunt u natuurlijk in één van onze vestigingen langs komen, maar u kunt ook contact opnemen. Graag vertellen wij u wat de mogelijkheden zijn. Tot ziens bij Sani-Dump!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!