Badkamer Rijswijk

Op zoek naar een winkel voor uw badkamer Rijswijk & omgeving? Zoek niet verder! Sani-Dump Den haag heeft de mooiste badkamers voor de laagste prijs! Bij ons heeft u een ruime keuze aan A-merken sanitair en tegels. Uiteraard tegen de laagste prijs! Wij helpen u graag met uw keuze en geven gedegen én professioneel advies op maat. Onze showroom is op korte afstand van Rijswijk te vinden. Komt langs en ervaar onze service!

Wilt u meer informatie ontvangen? Of heeft u vragen? Neem contact op!

Badkamer Rijswijk | Sani-Dump is uw partner!

Bij Sani-Dump Den Haag assisteren wij u graag bij het vinden van uw nieuwe badkamer. U kunt terecht voor een goedkope badkamers, luxe badkamers, design sanitair, kranen, douchewanden, bakken en goten, toiletten, baden én last but not least tegels. Iets niet benoemd? Vraag gerust of wij het hebben, want bij ons vindt u echt alles onder één dak! Goed om te benoemen is dat u gerust een offerte mee kunt nemen van een andere sanitair winkel, dan kunnen wij laten zien dat we de goedkoopste zijn. Zo kunt u ook gebruik maken van de offerte vergelijker op onze website.

Laat een 3D ontwerp maken

Heeft u al een idee wat u wilt? Laat onze adviseurs een gratis en vrijblijvend 3D ontwerp van uw droombadkamer maken. Al uw ideeën komen zo tot werkelijkheid! We gaan samen met u in gesprek en bekijken de mogelijkheden voor de grootte van uw badkamer. Zo krijgt u een goed beeld van hoe alles eruitziet en weet u wat kan!

Laat een 3D ontwerp maken.

Contact

Heeft u nog vragen over een badkamer Rijswijk & omgeving? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op! U kunt ook langskomen in onze showroom in Den Haag die op korte afstand van Rijswijk te bereiken is. Voor vragen kunt u ook bellen met ons via 070-4129442.

P.s. volg ons voor meer inspiratie op Pinterest!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Den Haag

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Den Haag